Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia n73 problém s pam. kartou

Od: fjuracyk odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám mobil nokia n73 a mam tam novou paměťovou kartu a když mi chce někdo něco poslat přes Bluetooth tak mi to píše malá pamět telefonu :( prosim poraďte co s tim :) děkuji předem na odpovědi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zdravím, je třeba v telefonu nastavit ukládání souboru na pamětovou kartu a ne pamět telefonu.

Pokud se nepletu tak starší a levnejší nokie tuto volbu ani neměly ale myslím že n73 by to měla umět na 100%

fjuracyk
hodnocení

Děkuju, a kde přesně to mám hledat?:)

Přesně kvůli takových to problémů kdy člověk netuší kde hledat a ani co jsem už skoro rok stastným majitelem iphonu.

Typuji že někde v nastavení a položek přijímaní dat nebo v nějakých info možnostech pamětové karty, možnost nokie budu mít tak za 4 hodky a to jen hloupe za 3 tis. nevím zda pomůže.

Zkuzte toto: Zprávy-volby-nastavení-ostatní-použitá paměť-paměťová karta

Netuším zda postup platí pro ukladání sms či souboru na kartu..

fjuracyk
hodnocení

Díky moc, funguje to ... miluji tě :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]