Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Černý obraz,zvuk ano

Od: fotik odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,
Mám televizi ecg.Jak je stará ani jaký je to model nemám tušení tenkrát jí někdo nechal ve sběrným dvoře a tak se dostala ke mě.
Usnul jsem u ní a ráno když jsem se probudil byl pouze černý obraz ale zvuk šel. zkusil zapnout vypnout,odpojit úplně ze sítě na pár minut a pak jsem jí odpojil od sítě na celý týden. posvícení baterkou na obraz nic neukáže.

Stále černý obraz jediné co se ukáže když jí zapnu tak v levém rohu nahoře "digital tv"(což dělala vždy) a proto je mi divné že na cvhilku něco obrazovka ukáže a pak nic.
Pravděbodobně půjde pryč protože oprava bude podle mě stát skoro jako nová televize(nová televize co mi bude stačit nic extra drahý)
Ale kdybyste ještě někdo měl nějaký fígl jak si zkusit zprovoznit?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

první co mě napadá ,že vaše televize nepodporuje kodek který je potřeba pro přijem obrazu

111®
hodnocení

0x

a co ukáže když dáte MENU?

olinl
hodnocení

0x

Vypadá to že odešel TV tuner- "obrazová" část-pokud tedy zvuk patří k vysílanému naladěnému programu. "Posvícení baterkou" podsvítí jen některé druhy displejů. Jsou firmy, které opravují elektroniku např. grafické karty, TV moduly, počítačové základní desky atd.., v případě zájmu najdeš na internetu. Pokud máš doma Set-top box, šlo by snad přehrávat TV vysílání i přes jiné vstupy ve zmiňované televizi (HDMI, SCART, komponentní či kompozitní vstupy). Každá televize má výrobní štítek s typem TV, kde byla smontována a datum výroby.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]