Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vrátit ikonu na plochu

Od: zajda888® odpovědí: 12 změna:
Dobré ráno,
v polospánku jsem asi poťapkal displej tak,že jsem ráno už na displeji nenašel ikonu sluchátka. Prostě si nemám jak zavolat. Zmizela.
Není ani mezi widgety 1x1 ani ji nemám odkud přetáhnout na displej.
Nevěděl by někdo co s tím? Mimo resetu apod.
Díky

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x
Dobry den, podivejte se, jestli jste si nevytvoril dalsi Plochu a ikonu tam nepresunul. Nebo ji nesloucil/nepridal do skupiny ikon. Zdravim!
P.S. Znacka mobilu? OS mobilu?
hodnocení

Ne ne,žádná další plocha navíc
Xiaomi,android
Není ani sloučena s jinými,tam jsem koukal nejdřív.

hodnocení

0x
Nemáte ji nějak přesunutou pouze? Případně pokud máte nějaký široký výběr aplikaci (většinou takové čtyři obdélníčky, neboli šipka nahoru ty možnosti jsou u každého mobilu jiné, ale tohle jsou ty základní) zkuste ikonu najít tam. A jaký máte operační systém?

hodnocení

Zatím nouzově vyřešeno jinou aplikací z Google play. Přesto bych radši vrátil originální apk.
ben®
zajda888 - a vypnuti a zapnuti mobilu tlacitkem probehlo? Ta ikona by mela byt soucasti OS, tak to neni appka.
hodnocení

Proběhlo ale nepomohlo.
Ano,je to systémová appka,v telefonu určitě je,jen nevím,jak a odkud ji vytáhnout na plochu.
ben®
zajda888 - OS meho mobilu (“jablko”) neumozni tuto ikonu z Plochy odstranit, ale hybat s ni jde (presouvat). Proto si myslim, ze ji budete mit nekde jen schovanou a asi ve skupince ikon. Jinou radu uz nemam, tak potom dejte vedet, kde byl problem. A prichozi hovor jde normalne prijmout?

111®
hodnocení

0x

když podržíš prst dlouho na volném místě plochy mobilu nenaběhne ti nabídka Wigletů?

ben®
111 - vzdyt pise v dotazu, ze tam uz hledal a nic nenasel.
111®

já to nečetl celý. tak pardon..

ben®
111 - skoro bych rekl, ze poradne si precist dotaz, rozmyslet si odpoved a az potom psat, je zaklad .
111®

jsem si nevšiml že to tu řešíš vpodstatě jen ty..děkuji za připomenutí...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]