Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztráta ikony Zprávy

Od: aloisb® odpovědí: 6 změna:

Mám mobil LENOVO K10 Note a z plochy mi zmizela ikona "Zprávy", takže se na SMS nemohu podívat, jedině, když mi nějaká přijde, tak ji uvidím a i ty předcházející. Vypadá to, že jsou ty zprávy někde na Googlu, ale nemohu to najít.

Díky předem za radu, jak tu ikonu na plochu vrátit.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rakip*
hodnocení

0x
Asi jsi ji odstranil z domovské obrazovky, takže ji najdeš na další ploše a přidržením ji vrátíš zpátky.
hodnocení

Ta ikona nikde není. Našel jsem v Nastavení, jak ji otvírat ve výchozím nastavení :

- Podporované odkazy - messages. google.com

Potom - Informace o aplikaci - Oznámení - Zapnuto

Aplikace pro SMS - ANO

Úložiště - interní - využito 193 MB

Potom mám sdruženou ikonu pro Google, kde je : Goodle, Gmail, Mapy, You Tube, Disk a Kalendář

hodnocení

0x

Nebo si nainstaluj jinou aplikaci pro zprávy z Obchodu play.

hodnocení

Díky, najednou se ta ikona objevila až dole na poslední ploše, tak jsem ji šoupnul opět dopředu.

111®
hodnocení

0x

co bylo v první odpovědi?

hodnocení

Hledal jsem, hledal, ale nikde nenašel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]