Čau, mám problém s bluetooth sluchátkama (niceboy hive pods 3 pro), připojím je k mobilu (Mi A2), ale když si pustím nějaké audio/video, tak mi nic nehraje, i přesto že jsou sluchátka připojeny a je hlasitost nastavena na maximum, stejně tak i zvuk médií je zapnutý. Když ale sluchátka připojím k jinému zařízení, tak fungují bez problému. O co víc, nejde o to, že by byly sparovány s nějakým novým zařízením, s tímto mobilem už je používám nějakou dobu, ale zčista jasna už nic neslyším. Rady, nápady?
Některá sluchátka se dají "vyresetovat" a přihlásit znovu k již používanému přístroji. Vyzkoušej z Mi A2 v Bluetooth Nastavení odebrat(softwarově) tyto sluchátka, potom je znovu nech vyhledat a následně poté klasicky "spárovat".
maribu
Díky za radu, zkusil jsem, ale nic se nezměnilo, hold asi bude problém někde v telefonu, těžko říct
olinl
Teď už zbývá jen RESTARTOVAT telefon (pokud sluchátka nepůjdou, zkusit je v telefonu znovu odebrat a znovu vyhledat), pokud ani tak nic, tak aktualizovat Oper. Systém+pro jistotu RESTART a znovu přezkoušet funkčnost sluchátek- pokud nic, odebrat z telefonu atd..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.