Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezdrátový telefon mizí display

Od: petrm odpovědí: 9 změna:

Mám bezdrátový telefon Panasonic a v poslední době mi mizí písmena na displaji. Myslel jsem, že problém je v slabých bateriích, ale dělá to i po výměně. Poradí někdo, v čem je problém? Díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Displej u těchto a podobných přístrojů je "propojen"pružnými vodivými trámečky se základní deskou. Časem dochází k "oxidaci", řešením je rozebrání přístroje, vyčištění a složení. Podobně jsou řešeny i staré digitální hodinky a těch mi prošlo rukama hodně...a taky pár přenosných telefonů.. Pokud máte možnost, kupte si nový... stojí pár stovek
doplněno 28.03.23 15:33: Třeba Gigaset datart.cz/... najdete i jiné...
petrm
hodnocení

Pokud je problém těžko řešitelný, koupím nový telefon. Jen mě teď překvapilo, že stejný problém někdo popisuje

arhiva.elitesecurity.org/...

111®
hodnocení

0x

buď samostatný display nebo jeho budič v telefonu..

sasa*
hodnocení

0x

Jaký tel? Mám Auto škoda, nefunguje mi... tj. jedno a to samé.

Může být odejit elyt v napáječi, je zálohován akumulátorem? Může to fakt dělat cokoliv. Vsadil bych na špatně vyhlazené napájecí napětí. Pouze domněnky...

petrm
hodnocení

Telefon je KX-TG7120FX, akumulátory AAA NiMH 900 mAh. Pomohou tyto informace?

111®
hodnocení

0x

když vymněnil baterky a nezmizlo to je to v telefonu, napaječ s tím nemá co dělat..

sasa*
hodnocení

0x

Dělá to stále, nebo jen při dobíjení? Koukal jsem na googla a tento typ se dá sehnat přes bazary kolem 300,-.Pak

nemá cenu řešit opravu, která bude dražší a nevyplatí se.Sám těžko bez znalostí opravíš.

pos
hodnocení

0x

Pevná linka dříve UPC, dnes Vodaphone? To mě neudivuje. Oni jen mění telefony, použité, vše použité. Ty baterie nikdy nebudou fungovat, já jen mohu doporučit jejich pevnou linku nepoužívat, protože nedokážou zajistit kvalitní telefonní přístroj. Mě nikdy nešlo telefonovat bez toho aby to bylo na tom stojánku na nabíječce, a když je to položené na konfer. stolku tak jsem u toho musel v podstatě ležet a ucho mít přiložené. Nešlo ani pořádně vytočit číslo, aby se to neodpojilo z nabíječky a nevyplo. Hádám, že máte něco podobnýho.

petrm
hodnocení

Pevná linka je O2, telefon je můj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]