Nejste přihlášen/a.
Hledal jsem informace o měniči napětí z autobaterie na 230 V. Našel jsem, že při odběru 15 W to vypočítám 15/12 což je 1,25 A. Udávaná účinnost měniče při nízkém odběru je 90 procent tak jsem připočetl navýšení o 10 procent tak jsem dospěl k 1,375 A. Našel jsem video, kdy při odběru 15W naměřil 2,98 A, takže jsem ten výpočet nějak špatně pochopil. Kde jsem udělal chybu? Děkuji.
Napiš co přesně chceš řešit.
výkon [Watt] = proud [Amp] x Napětí [Volt] - tak jednoduché to je
praxe: Pokud potřebuješ brát trvalé 2 A, tak zdroj by měl být dimenzovaný na 3- A, aby nejel naplno apod.
Ano, vždycky bude lepší napájet notebook přímo konverzích z 12 V na 19 V apod.
chceš získat napětí 12V - 20 V pro notebook v autě? Nejlevnější je tohle, ale nevím kolik to dává při těch 20 V? Že to dá 2 A při 20 V tomu nevěřím ale mám to v šuplíku
US $0.45 16% Off | MT3608 DC-DC Step Up Converter Booster Power Supply Module Boost Step-up Board MAX output 28V 2A for arduino diy kit
a.aliexpress.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.