Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na telefon mi chodí ruzne videa a clanky

Od: begi25® odpovědí: 4 změna:

Zdravim mám z aukra telefon Xiaomi redmi note 11S.Chybí manual,a tak sem to nastavil jak to šlo.Co mně štve když je aktívni wifi stale mi chodi ruzdné videa atd.Netuším jak se toho zbavit,a jestli se to dělá přes telefon nebo mobil.Pokud víte kde stahnout manual budu štastný.Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
A co tovární nastavení? Bylo...? A nastavit, jako nový...jde to i bez manuálu...Android... Jinak zde ke stažení euronics.cz/...
doplněno 17.03.23 20:57: Teď vidím, že tam jsou jen blb...i, nic konkrétního

Pozor na tovární nastavení pokud má telefon tzv. FRP! Po uvedení do továrního nastavení po vás telefon může chtít email a heslo toho uživatele, který se na něm původně přihlásil. Pokud ho neznáte, je zprovoznění docela problém!

Tak to je fakt, díky, satam, za upozornění...
hodnocení

Diky za manual ale nefunguje.Jenom od strany 32 je česky ale píše se jenom o bespečnosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]