Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční HDMI Spojka

Od: pavel12 odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

Potřebuji propojit dva HDMI kabely, jeden je zasekaný ve zdi a vede z PC. Druhý ho má spojit s TV. Koupil jsem už tři spojky female/female, každá trochu jiná, ale žádná nefunguje.

V kabelech problém není, zkoušel jsem 10 různých druhů a délek, samostatně-napřímo fungují skvěle, ale jak přidám spojku, je konec.

Zvláštní je, že používám i rohovou spojku 90° a ta funguje bez problémů, ale není female/female.

Netuší někdo čím by to mohlo být?

Nefunkční HDMI Spojka

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Problém je délka s kombinací šupackych šmejd kabelu okorenenych spojkou s přechodovými odpory. Signál pak zdegraduje.

hodnocení

0x

Tipuju na ten kabel ve zdi. Jak jste ho zkoušel, když je zasekaný? Měl jste televizi u něj?

Pokud sám přeci jen taky funguje, může být problém v celkové délce propojení, která je poněkud omezená. Mně to tedy funguje i na 15 metrů (což by prý skoro nemělo), ale není tam spojka...

Některá lepší zařízení mají zesilovače signálu v sobě. Třeba receivery.

hodnocení

0x
Moc velká délka kabelů?
Ty spojky obvykle nejsou nic moc kvalita, Hlavně mechanicky mám tu čest, nevím jak moc elektricky.
Co znamená že nefunguje? obraz zrní,vypadává, nebo se to jeví, jako kdyby žádné kabely připojené nebyly?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]