Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oranžový povlak na lednici

Od: standus* odpovědí: 6 změna:

Mám kombinovanou lednici samsung s barevnem provedeni tyrkysova. PO nejake dobe se na ni ukaze nejaky oranzovy povlak, ktery vzdy umeju, ale po nejake dobe se to zase stane.

Co to je za problem a jak tomu trvale zabranit?

doplněno 19.03.23 13:05:

Nejde to jen tak setrit, ale musi se to opravdu namahave umit. Neni to nejaky nanos prachu, ale jakoby nejaka chemicka reakce na povrchu te lednice.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, mám následující vysvětlení, tak si něco vyberte. Je to plíseň z vlhka. Je to písek ze Sahary, který je i u nás ve vzduchu asi 2x do roka. Je to sprášená barva z oranžové výmalby místnosti. Je to normální prach, který "hází" oranžovou barvu třeba od oranžových závěsů nebo stěny. Zdravím!

doplněno 19.03.23 09:10: Pozor - dnes bude zase ve vzduchu prach ze Sahary, tak pozorujte soustředěne povrch ledničky, jestli bude změna.
doplněno 19.03.23 14:28:

standus - s tím jsem se ještě nesetkal, aby se povrch lednice (ani jiného přístroje nebo nábytku) začal v místnosti, kde nedochází zřejmě k nějakým chemickým výparům v ovzduší, takto sám od sebe měnil. Je to nějaký jev nadpřirozený. Informujte o tom firmu Samsung .

hodnocení

0x

Pokud je to na všech plochách, není to napadané z něčeho a fest to drží, tak vám zřejmě degraduje ten veselý lak. Lednice se kupuje bílá, nebo stříbrná.

standus*
hodnocení

Takovy komentar mi pripada zbytecny.

zen
hodnocení

0x

Neni to jen nejaka vysrazena sra... z toho nestandardniho tyrkysoveho laku?

Pokud to vnimate jako vadu, postupujte cestou REKLAMACE :)

standus*
hodnocení

Mimo zaruku.

standus*
hodnocení

Obecne bych ocekaval vecne komentre, ktere jsou k veci a ne blaboly a nesmysly. Prosim nekomentovat nesmyslama a pouze pokud clovek vi v cem je problem. Jinak je toto forum dalsi facebook klabosiste nesmyslu misto konkretnich rad.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]