Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přeprava

Od: petrpapousek odpovědí: 11 změna:

Dobrý den je normální že čekám od včera na balíček od české pošty který už včera mi svítil že je v přepravě a čekám dneska taky celý den a nic je normální čekat takovou dobu balíček pořád v přepravě mám nechat v klidu spát pána co měl balíček poslat nebo panikařit máte někdo zkušenosti díky za odpovědi krásný klidný podvečer :D :)

Měl jsem už 3 podvody pán včera psal že to dal na poštu a sledování zásilky píše Balíček je v přepravě to proto že pán balíček tam nedal nebo se toto už týká jen české pošty a oni v tom mají bordel. díky za odpovědi všem.. Pardon píšu takto protože mi pracují nervy.*smich*

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

To že je balík v přepravě znamená, že je balík na ceste k doručovací poště.

Až bude u balíku uvedeno doručování, tak to je ten okamžik, kdy ti balík přivezou.

A pokud tam máš uvedené telefonní čílo, tak ti přijde SMS s odhadovaným časem doručení.

petrpapousek
hodnocení

Moc díky ano a platil jsem přez aukro a o peníze se nebojím jde mi o to že včera poslali balík je v přepravě a čekal dneska že bude už nějak á změna tak čekat tedy takovou dobu je u české pošty tedy normální ano abych věděl? :) odpověd pro pána co odepsal poslední odpověd děkuji Colombos.

jinka
hodnocení

1x

Jo a zítra ti dají lístek do schránky, že jsi nebyl doma!

jirib
hodnocení

0x
A poslal vám pán foto poddacího lístku?
Když se bojíte,proč nakupujete na dobírku?
Pokuď jste zaplatil dopředu jen za dopravu,tak můžete být v klidu.
Jinak Česká pošta je v krizi a bude ještě hůř.
Dnes podáte a zítra dodáme platí jen pro vybrané klienty...

petrpapousek
hodnocení

Díky za odpověd ale já to nemám domů ale do ALZA BOXU do vydějního místa :) takže mi nic domů nedají do schránky jak jste napsal napsala to by dali kdybych to měl domů šlo mi o to jen jestli to u Pošty je normální čekat takto dlouho když balík mají v přepravě už od včerejška od 15 hodin... :)

jirib
Do Alza boxu?Tam snad jedině z obchodu...
Jako Česká pošta do Alzaboxu?
Jestli vás někdo netahá za fusekle.

@jirib od brezna ceska posta v ramci balikovny uklada i do alzaboxu, ale je tam moznost i pozdejsiho doruceni protoze prednost ma alza.

jirib
Tak aby se pán vůbec dočkal...

Hochu, to si musíš ujasnit co a jak. Pošta nemá s Alzaboxem nic společnýho. Stejně jako se Zásilkovnou.

Tak jak to vlastně je?

re4zon
To spis ty si musis ujasnit, jestli o tematu neco vis, nez ho zacnes prudit ;)

Pravda, nesleduji novinky České pošty, tudíž mě toto uniklo. Tímto se všem uraženým hluboce omlouvám, za toto politováníhodné nedorozumění, ke kterému dochází maximálně dvakrát za deset let.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]