Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sony ps4 sluchátka BT adaptér

Od: tonda* odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, mám dotaz chci připojit sluchátka ps4 platinum přes BT k PS5, ale bohužel jsem asi někde při stěhování ztratil originální BT adaptér. Dá se použít nějaký neoriginalni? Nebo se dá koupit originál? Bohužel nemohu nikde najít. Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

krakex*
hodnocení

0x

A opravdu se jedná o BT?

Já se na stránkách výrobce toho teda moc nedočetl, ale zkusil bych, jestli se sluchátka dají připojit např. k telefonu přes BT.

Pokud ano, tak za zkoušku by stál obyčejný BT adaptér, který je dostupný i pro PC a ostatní zařízení. Většinou se vejdete do 100,-

Ale s tímto řešením lze pouze počítat, pokud PS5 takový adaptér vůbec rozezná, toť otázka.

Pokud nepůjdou připojit k telefonu, nebo nějakému jinému zařízení s BT, asi budete potřebovat ten jejich speciální adaptér od Sony. V tomto případě, bych se ptal přímo výrobce, aby mi poradil, kde takový adaptér lze sehnat.

tonda*
hodnocení

Asi nakonec BT nebudou něco jsem vyštrachal že jedou přes rádiové vlny, tak fakt nevím Kabel mi vadí, možná by šel takovy ten BT co ma k sobě vysílač s malým jackem ne? díky za radu
tonda*
hodnocení

Každopádně zkusím přímo Sony ještě

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]