Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na Nokii 5230?

Od: 2874® odpovědí: 4 změna:

Ahoj,koupil jsem si Nokii 5230 a mám problémek s nastavením! Nastavím si melodie pro jednotlivé skupiny v seznamu a po nějaké době se mi vrátí tovární nastavení a to moje je fuč! Co s tím? Díky Tom!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

2x

A stává se to jenom u těch melodií nebo i u něčeho jiného?

Asi bych doporučil zálohovat veškeré důležité soubory a naformátovat pam. telefonu i pam. kartu.Pokud by to nepomohlo,asi bych ho zašel reklamovat (tam by vám ale nejspíš stejně jenom asi přehráli firmware).

hodnocení

Ahoj,stává se to jen u melodií! Teda mám ho 3 dny a nic jiného to zatím nedělá! A jak na to zálohování atd? Díky Tom!

pepyk93*

Zkuste zálohovat soubory do PC pomocí USB a popř. nějakého programu (většinou doddaného na CD) například Nokia PC Suite.

doplněno 27.05.10 21:04:

Mrkněte sem : nokia.cz/... ;)

Zálohovat doporučuji vše KROMĚ NASTAVENÍ! Tím by se po vrácení zálohy mohl problém vrátit znovu!

hodnocení

Tak díkec,dojdu to reklamovat,ať si to vyřeší oni,ale díkec tom

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]