Nejste přihlášen/a.
Ahoj,koupil jsem si Nokii 5230 a mám problémek s nastavením! Nastavím si melodie pro jednotlivé skupiny v seznamu a po nějaké době se mi vrátí tovární nastavení a to moje je fuč! Co s tím? Díky Tom!
A stává se to jenom u těch melodií nebo i u něčeho jiného?
Asi bych doporučil zálohovat veškeré důležité soubory a naformátovat pam. telefonu i pam. kartu.Pokud by to nepomohlo,asi bych ho zašel reklamovat (tam by vám ale nejspíš stejně jenom asi přehráli firmware).
Ahoj,stává se to jen u melodií! Teda mám ho 3 dny a nic jiného to zatím nedělá! A jak na to zálohování atd? Díky Tom!
Zkuste zálohovat soubory do PC pomocí USB a popř. nějakého programu (většinou doddaného na CD) například Nokia PC Suite.
doplněno 27.05.10 21:04:Mrkněte sem : nokia.cz/...
Zálohovat doporučuji vše KROMĚ NASTAVENÍ! Tím by se po vrácení zálohy mohl problém vrátit znovu!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.