Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je Samsung Galaxy A13 dobrý telefon?

Od: jo* odpovědí: 12 změna:
Dobrý den
Momentálně mám cubot king kong mini a chci si pořídit Samsung Galaxy A13 nebude to z bláta do louže?
Předem děkuji za odpověď

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Klady:
Pěkný design
Kvalitní hlavní objektiv
Poctivá dvoudenní výdrž baterie
Plnohodnotný Dual SIM
USB-C, sluchátkový jack, Android 12
Atraktivní cenovka

---

Zápory:
Běžný IPS LCD panel
Slabší výkon
Dlouhá doba nabíjení
Nabíječka není součástí balení
Bez podpory 5G

testado.cz/...

*cteni*

Porovnání těchto dvou mobilů: Samsung je vítěz . :)

cena-vykon.cz/...

Ty dva dny na jedno nabití, byl bych s tím opatrnej. Má lepší polovička ho má asi měsíc a při běžném používání vydrží den.

Cubot mini nelze srovnávat s jiným. Jen jednotlivé modely mezi sebou vzhledem k ceně. Na trhu nemá konkurenta.

ed®
hodnocení

2x

Samsung Galaxy A13 je vyšší třídy telefon než Cubot King Kong Mini, takže pokud chcete vylepšit svůj telefon, tak by to mohla být dobrá volba. Samsung má obecně vynikající reputaci pro kvalitu a spolehlivost svých produktů, takže byste se měli dostat do rukou kvalitní a výkonný telefon s moderními funkcemi.

Nicméně, při rozhodování o novém telefonu by měly hrát roli i další faktory, jako je cena, vaše potřeby a preference. Pokud se vám líbí funkce a vzhled Samsungu Galaxy A13 a jste ochotni zaplatit její cenu, pak by to mohla být pro vás dobrá volba. Pokud vám ale stačí vaše stávající zařízení, nebo hledáte levnější alternativu, může být lepší zvážit jiné možnosti.

jo*
hodnocení

To psal člověk nebo AI?
Jinak dík za odpověď
lll
Samozřejmě že robot, to fakt nepoznáte? Ty 2 ohodnocení pobavily...
re4zon
Pozna i to slepy. Nedavno si nejaky sasek usmyslel sem spamovat blaboly z chatgtp a mistni geronti mu to zerou. O to vic, ze pri upozorneni odpovi jako clovek a dela, jako ze nic.

hodnocení

2x

Co vás k takové volbě vede? To jsou diametrálně odlišné druhy telefonů. Navíc A13 se vyrábí ve třech variantách. Nejdřív byste si měl ujasnit, co od telefonu chcete a teprve pak vybírat konkrétní výrobek.

olinl
hodnocení

1x

V téhle cenové skupině to nebývá nic extra výkonného, ale pro nenáročné.. Recenze na webu Heureka Samsung Galaxy A1/...

liberty*
hodnocení

1x

Dobrý den,

Cubot King Kong Mini je malý telefon, v tom je výhoda, nicméně jinak to není dobrý mobil, určitě tedy Samsung bude lepší. Cubot má problém v odladěnostti softwaru, to znamená že obsahuje hodně chyb v softwaru. Samsung je v tomto jeden z nejlepších na poli androidu. Mám zkušenosti s obouma značkama. Nicméně, být váma, zvážím i jiné značky, Motorola má v této cenovce také dobré modely.

Souhrn tedy... samsung určitě ano, pokud vám větší úhlopříčka nevadí, a pokud nechcete vyloženě Samsung. Koukněte si třeba i po tí Motorole, nedávno jsme kupovali do rodiny, model E32 a za tu cenu super..

krakex*
hodnocení

1x

Moc se v označení modelů od Samsungu nevyznám, kdybych něco spletl, tak se nezlobte.

Našel jsem i A13 na Alze, vypadá to jako více osekaný 3GB RAM model

Pokud se teda budeme bavit o modelu s procesorem MediaTek, za mě NE! Nevyplatí se.

Pokud bysme se bavili o modelu s procesorem Exynos, tak ANO

Každopádně, v této cenové katerogii je lepší zakoupit "více čínský" telefon, kde platíte spíše za telefon samotný, než za značku.

Sám jsem kdysi byl "otrokem" těchto nízkocenových modelů, telefon jsem měnil jednou za dva roky, občas i za rok. Většinou se jednalo o částky do 5ti tisíc. A můžu říct, poté, co jsem si zakoupil telefon, který má specifikace vlajkové lodě, jen trochu očesaný na některých funkcích, mám ho skoro již 5 let a nemůžu si stěžovat. Proto by byla i dobré se zamyslet, jestli se vyplatí si počkat a našetřit větší obnos před koupí.

liberty*

To si nemyslím, nejde jen o hardware, doopravdy ne. Například xiaomi za 5k funguje výrazně hůře než samsung za 3. Software je často důležitější.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]