Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se mi dovolají lidé, kteří volají na jiné číslo?

Od: limoska® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Mám mobil na 2 simky. Do října jsem tam měla 2 simkarty, 1 soukromou (Vodafone) a 1 služební (T-Mobile). V říjnu jsem v práci skončila a vrátila služební simkartu. Nicméně ještě nějakou dobu se mi dovolali zákazníci, i když už jsem služební číslo neměla. Pak se to na nějakou dobu uklidnilo, ale minulý týden se mi dovolala paní, která volala do firmy (a neměla jsem ji nikdy uloženou)... Zároveň se mi nedovolala paní z pošty, která volala na mé soukromé číslo... Nevím, co mám dělat,hledám novou práci, nikdo z agentur nevolá, a já nevím, zda to nezvoní ve firmě... Nevím, zda by stačilo dát mobil do továrního nastavení nebo mi nezbyde nic jiného, než koupit nový mobil nebo další simku... Děkuji za odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Podstatné je, kterou SIM máte nastavenou jako 1. a kterou jako 2. Dále pak nastavení příjmu na 2. (vedlejší) SIM - přesměrování na 1. SIM nebo ne. Prostě projeďte (nebo si nechte projít) nastavení telefonu a příčinu určitě objevíte. Roli může hrát i připojení telefonu k internetu. Prostě možností je mnoo a možná, že se bez odborníka neobejdete.

hodnocení

Služební jsem měla jako 1, soukromou jako 2. V nastavení jsem nic nenašla. A mojí SIM mám stále na stejném netu... Ale děkuji, máte pravdu, budu muset někam zajít.

hodnocení

0x

A opravdu se vám dovolají na chybějíci SIM přes GSM a ne přeba přes Whatsapp?

hodnocení

Ano, dovolají se na chybějící SIM.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]