Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak spustit tv bez ovladače

Od: hodf odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, poradíte mi prosím jak mám spustit televizi bez ovladače. Nemám k tomu právě ovladač a nevím jak jí mám spustit a na tv nejsou tlačítka. Děkuji. Televize je GoGEN

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
- Koupit nový ovladač
- koupit univerzální ovladač
- použít telefon s IR diodou a aplikací Ovladač (většina Xiaomi telefonů, jistě se najdou i u jiných značek).

infernet
hodnocení

3x

Dobrý den,

zkuste si stáhnout aplikaci do mobilu. Ovladačů na TV je tam několik, třeba se na nějaký televize chytne. *palec2*

play.google.com/...

Ať se to podaří.

riva
hodnocení

3x

Koukám u naší GoGen a tam je:

Jak spustit tv bez ovladače

U TV Sharp mám zezadu též křížák tlačítko a hodně dlouho jsem o něm nevěděl a po paměti ze předu je těžko ho nahmatat.:(

hodnocení

0x
Na zadní straně je tlačítko pro zapnutí a taky tlačítka pro kanály, +, -; ale musíte krokovat po kanálu nahoru, dolů... alespoň u té naší to tak bylo... Dejte foto konektorů a tlačítek na TV..a konkrétní typ?
Píše, že na TV nejsou tlačítka. Dnes už na plno televizí fyzická tlačítka opravdu nebývají a jediná možnost jak ji zapnout je ovladač.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]