Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Existuje mobilni aplikace jízdních řádů, kde nepotřebuji být online?

Od: milanp® odpovědí: 13 změna:

Existuje nějaká aplikace do mobilu (ať už MHD či meziměstská), která mi najde spojení, aniž bych musel mít zrovna internetové připojení?

V mobilu mám sice PID lítačku a taky IDOS, ale pokud nejsem zrovna online, tak mi to nic nenajde:(

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

MHD Tabule jsou zdarma offline. Předem se ale musí stáhnout požadované spojení.

hodnocení

Jak se to dělá?

tvlrojedoraz
Otevres aplikaci. Das si vyhledat svoje spojení, třeba Mělník-Praha a kliknes na tlačítko stáhnout
hodnocení

Pokud nejsem online, tak mi to nic nenajde.

V uloženém spojení je ještě potřeba rozkliknout tři tečky vpravo nahoře a zvolit Stáhnout do offline.

hodnocení

4x
Co tohle?
play.google.com/...
Mělo by to umět offline řády, ale zároveň i funkce navíc, jako mají jiné aplikace, pokud jste online (poloha vlaku, zpoždění...)
hodnocení

Děkuji, to jsem potřeboval:)

hodnocení

Jediná nevýhoda - je to trial na 1 měsíc, pak musím platit:(

hodnocení

3x

Myslím že ne. Těch dat je moc a neustále se mění. Data dnes nestojí tak moc.

mobil*

a u mobil cz jsou i zdarma za dobiti na cely mesic :) Jedou zpomalene i po vycerpani fup... pripadne pak datamania a kdo nema predplacenku ale pausal, tak ty data muze mit (ve firemnich ci rodinnych nabidkach) taky za par drobnych

jiripazdera
hodnocení

1x
CG Transit, používám ho již několik let a jsem s ním naprosto spokojen

hodnocení

0x

Možná to je od věci, ale napadlo mě to A není řešení dané aplikaci vypnout přístup k datům?

A kde by ta aplikace vzala informace, když je bere online? K čemu je vypnout přístup k datům, když ani data nemá?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]