Dobrý den, na TV z boku máme vstupy / výstupy. Mohl by mi někdo popsat co znamenají? USB a sluchátkový vstup jsem poznal, ale ty další ne a ani nevím k čemu je to spodní kolečko. Druhá otázka je, jak k této TV mohu připojit repro soustavu Genius 5+1? Děkuju
fotky stojí za nic, ale kdybys zadal do Google přesný typ TV tak se dozvíš vše. Sem jsi ho nenapsal, dotaz typu mám auto a na co jsou ty čudlíky uvniř..
Pak tam máte ty ryby (Y, Pb, Pr) to je jasová složka a rozdílové komponenty barevného obrazu, SideAV bude asi prostě normální AV. Obojí analogové. Použité konektory (asi jack) jsou sice nezvyklé, ale občas pro obraz taky používané. Tipoval bych, že to budou vstupy a že k nim najdete příslušné položky v input select.
P.S.: Napsat typové označení televize by bylo lepší, třeba bychom našli i patřičný manuál.
Děkuju za návod,skvělé. To kolečko opravdu funguje a přepínají se s ním pouze vstupy do TV a po podržení se vypne nebo zapne TV, na víc jsem nepřišel. Prosím vás, jak napojit k TV do domácí kino? Zkusil jsem natáhnout kabel výstup na sluchátka z TV pomocí jack 3.5 a druhý konec 2x cinch do subwooferu. Ze subwooferu už jsou výstupy k reprobednám. Hraje mi to a zesiluju buď na subwooferu nebo na TV. Může to tak být a nemůžu spálit něco v TV? V nastavení TV mi to nabízí sluchátka nebo lineout. Při přepnutí na libeout to hraje mnohem hlasitěji. Poradíte mi prosím vás?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.