Nejste přihlášen/a.
Zdravim vsechny
Mam jeden mensi dotaz ohledne americke lednicky od samsungu (model RS7768FHCBC/EF). Z niceho nic nam prestala fungovat, resp. pokud dam kabel do site, nic se nedeje (lednicka vevnitr ani na displeji nesviti, btw sit funguje samozrejme :D).
Neresil nekdo podobnou zkusenost, kdy stacilo vymenit zakladovku nebo neco podobneho? Chci se prvni zeptat tady, nez zavolam nejakeho borce z Brna, at to prijede za 2 litry zkontrolovat ![]()
Diky moc.
Jesti máte lednici po záruce, tak potěš koště. To se asi ceně opravy budete divit.
A servisní centrálu mají tuším někde v Bulharsku, takže v lepším případě na Vás bude mluvit někdo se silným východním přízvukem a bude se ujišťovat, kde že to ta ČR vlastně leží...
Maji servis v Brne. Problem je, ze za vyjezd a diagnostiku si budou uctovat 2 litry. Proto jsem se chtel zeptat tady, jestli tento problem nekdo resil. Nez zavolam ty borce ![]()
Mám od Samsungu jinou lednici (také "americkou"). Když jsem ji novou zapojil doma do zásuvky, nešla ani vteřinu..., hned reklamace.
Story tady popisovat nebudu, ale i to co jsem si vyslechl od servisáka, to stálo za to..
Takze jsem to nakonec objednal z aliexpressu - aliexpress.com/... Pokud nekdo bude resit podobny problem, tak timto se to vyresi a usetrite nekolik tisic kc za technika atd... ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.