Nejste přihlášen/a.
Zdravim vsechny Mam jeden mensi dotaz ohledne americke lednicky od samsungu (model RS7768FHCBC/EF). Z niceho nic nam prestala fungovat, resp. pokud dam kabel do site, nic se nedeje (lednicka vevnitr ani na displeji nesviti, btw sit funguje samozrejme :D).
Neresil nekdo podobnou zkusenost, kdy stacilo vymenit zakladovku nebo neco podobneho? Chci se prvni zeptat tady, nez zavolam nejakeho borce z Brna, at to prijede za 2 litry zkontrolovat
Diky moc.
Jesti máte lednici po záruce, tak potěš koště. To se asi ceně opravy budete divit.
A servisní centrálu mají tuším někde v Bulharsku, takže v lepším případě na Vás bude mluvit někdo se silným východním přízvukem a bude se ujišťovat, kde že to ta ČR vlastně leží...
Maji servis v Brne. Problem je, ze za vyjezd a diagnostiku si budou uctovat 2 litry. Proto jsem se chtel zeptat tady, jestli tento problem nekdo resil. Nez zavolam ty borce
Mám od Samsungu jinou lednici (také "americkou"). Když jsem ji novou zapojil doma do zásuvky, nešla ani vteřinu..., hned reklamace.
Story tady popisovat nebudu, ale i to co jsem si vyslechl od servisáka, to stálo za to..
Takze jsem to nakonec objednal z aliexpressu - aliexpress.com/... Pokud nekdo bude resit podobny problem, tak timto se to vyresi a usetrite nekolik tisic kc za technika atd...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.