Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Americka Lednice Samsung

Od: rampa* odpovědí: 14 změna:

Zdravim vsechny :) Mam jeden mensi dotaz ohledne americke lednicky od samsungu (model RS7768FHCBC/EF). Z niceho nic nam prestala fungovat, resp. pokud dam kabel do site, nic se nedeje (lednicka vevnitr ani na displeji nesviti, btw sit funguje samozrejme :D).

Neresil nekdo podobnou zkusenost, kdy stacilo vymenit zakladovku nebo neco podobneho? Chci se prvni zeptat tady, nez zavolam nejakeho borce z Brna, at to prijede za 2 litry zkontrolovat :)

Diky moc.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jesti máte lednici po záruce, tak potěš koště. To se asi ceně opravy budete divit.

A servisní centrálu mají tuším někde v Bulharsku, takže v lepším případě na Vás bude mluvit někdo se silným východním přízvukem a bude se ujišťovat, kde že to ta ČR vlastně leží...

rampa*
hodnocení

Maji servis v Brne. Problem je, ze za vyjezd a diagnostiku si budou uctovat 2 litry. Proto jsem se chtel zeptat tady, jestli tento problem nekdo resil. Nez zavolam ty borce :)

Mám od Samsungu jinou lednici (také "americkou"). Když jsem ji novou zapojil doma do zásuvky, nešla ani vteřinu..., hned reklamace.

Story tady popisovat nebudu, ale i to co jsem si vyslechl od servisáka, to stálo za to..

rampa*
hodnocení

Rad bych vedel, co rikal :) aspon ve zkratce :D

Nechci psát román...

Klidně mi napište do vnitřní pošty, pošlu Vám telefonní číslo a můžeme si zavolat.

makk
hodnocení

0x

Když to nedělá nic, tak je to někde na začátku. Nemá to někde nějakou pojistku? Třeba na té desce.

rampa*
hodnocení

Tady mam tu desku. Hlavni PCB je ta vpravo dole. Pojistku tam vidim, ale je to pripajene omg.

Americka Lednice Samsung
rampa*
hodnocení

Tak to asi mam, viz recenze - ebay.co.uk/... :D

trautenberkcz

Ahoj, mám teď od 21.4. stejnej problém, stejná lednice. Proměřil jsem ty desky jestli tam jde šťáva a normálně mi to naměřilo tak nechápu kde bude problém...

111®
hodnocení

0x

ale změřit se Ohmetrem dá ne?

rampa*
hodnocení

Takze jsem to nakonec objednal z aliexpressu - aliexpress.com/... Pokud nekdo bude resit podobny problem, tak timto se to vyresi a usetrite nekolik tisic kc za technika atd... :)

rampa*
hodnocení

Dnes dojelo, vymenil jsem to a lednicka zacala normalne fungovat. Prace na 30 sekund :D

pete
hodnocení

0x
Dobrý den,
Jak jste prosím vyřešili?
Mam stejný problém
Díky p.
pete:
vždyť píše, že koupil na alíku novou desku a vyměnil ji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]