Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myčka Electrolux

Od: martinnick odpovědí: 5 změna:
Myčka Electrolux hlásí chybu přívodu vody i11. Vše je v myčce v pořádku. Chyba mi mohla být v aquastopu v přívodní hadici. Z hadice totiž do myčky proudí voda pouze 3 litry za minutu. Máte někdo s tímto zkušenosti. Může to být chyba v aquastopu v hadici nebo chyba v El. ovládání aquastopu? Díky za pomoc.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Sítko v roháčku? Vyčištěno?
martinnick
hodnocení

Jj. Vše rozmontováno od kohoutku po celou myčku. Všechno je čistý. Myčka má 2 roky 3 měsíce (po záruce). Z kohoutku jde správný tlak vody do aquastopu ale z hadice za aquastopem na vtoku do myčky už jenom 3 litry za minutu. Hadice je čistá. Takže jediné ten aquastopu kde je nějaký El. Ventil a tam se nedostanu je to zalité v plastu
martinnick

Nikde jsem ale nenašel jaký má být správný tlak vody při vstupu do myčky? Nevíte někdo

jakobt
hodnocení

0x
Chtěl bych se zeptat, jak to s myčkou dopadlo?
Mám úplně stejny problém. Vše jsem zkontroloval a vyčistil .

Skúste to napojiť na obyčajnú hadicu čo ide do práčky. Ak chyba nevyskočí,tak kupite novú s aquastopom. Len neviem či je prívod ešte aj istený cez iný ventil v myčke a či ak sa tam zapojí len obyčajná hadica,ako na to bude reagovať elektronika. A na myčku sú rôzne hadice s aquastopom. Jedné sú ovladane elektrickým ventilom,iné sú mechanické.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]