Nejste přihlášen/a.
Kdo hodně jezdíte autem, jaký pouźíváte držák mobilu do auta pro HF a nabíjení?
Mám strach, že tohle se bude klepat jak sulc a neuvidím na navigaci... aliexpress.com/... Co si o tom myslíte?
Myslím, že se to bude klepat. měl jsem kdysi podobný a nevyhovoval mi právě z tohoto důvodu.
Víc se mi osvědčil tento
ten mám ve služebním Partnerovi, tam jej mám přicucnutý na sklo dveří, on má Pažout takový trojůhelník skla, který je fixní a telefon je tak krásně v zákrytu A sloupku (tzn nebrání výhledu) a je krásně u ruky.
V soukromém autě mám prakticky stejný - z Lidlu
Oba fungují dobře
Používám něco podobného, akorát jsem to nekupoval na Ali ale v české specializované prodejně. mám na okně dokonce dva - já mám na levém boku držák s mobilem kde je zapnutá "turistická" navigace, přítelkyně má na pravém kraji okna v podobném držáku mobil kde je puštěná Waze. Z Waze mi stačí hlasové povídání a případně tam mrknu okem na nějaký detail, o obsluhu se stará přítelkyně.
Máme běžné mobily Xiaomi (tedy žádné kilové Doodge) a chvění je nepozorovatelné, i na tom turistickém to vidím dobře. Pokud byste tomu ramenu opravdu nevěřil, dají se koupit držáky mnohem subtilnější, jen pro ty opravdu hodně těžké mobily je to problém.
Mel jsem dva levnejsi z Ali, nastavitelne, ale to je k nicemu. Ono to budto po chvili bude mit vuli, kvuli vibracim z auta, nebo teplem se mirne deformuje a nebude drzet.
Nejlepsi zpusob, aby se telefon neklepal, budou drzaky s pouze jednim ramenem a bez nastavovani. Momentalne pouzivam takove ty male magneticke, na telefonu pod pouzdrem magnet a drzi to perfektne.
Neskripe, neklepe se, nepada, ale nejde skoro nastavit a je velice kratky.
Nekdo tu jiz zminoval brodit, to je asi top.
DIY verze broditu muze byt i amputace jednoho vice ramenoveho nastavitelneho drzaku, pouze na ten drzak samotny, bez ramene a tento drzak vylozene navrtat do palubky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.