Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo hodně jezdíte autem, jaký pouźíváte držák mobilu do auta pro HF a nabíjení?

Od: rider odpovědí: 13 změna:

Kdo hodně jezdíte autem, jaký pouźíváte držák mobilu do auta pro HF a nabíjení?

Mám strach, že tohle se bude klepat jak sulc a neuvidím na navigaci... aliexpress.com/... Co si o tom myslíte?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

makak
hodnocení

3x
Jedine brodit

Ano, ale maniaci v nakupování na ALI ho neuznávají.

hf

A link na brodit?

riva

hodnocení

1x

Myslím, že se to bude klepat. měl jsem kdysi podobný a nevyhovoval mi právě z tohoto důvodu.

Víc se mi osvědčil tento

mall.cz/...

ten mám ve služebním Partnerovi, tam jej mám přicucnutý na sklo dveří, on má Pažout takový trojůhelník skla, který je fixní a telefon je tak krásně v zákrytu A sloupku (tzn nebrání výhledu) a je krásně u ruky.

V soukromém autě mám prakticky stejný - z Lidlu

Oba fungují dobře

rider
hodnocení

Díky, neumím si však představit, jak k tomu dovedu napájecí kabel, kdyby to bylo na dveřích? Ale na celním skle by to mělo snad taky držet ne? Otázka je, jestli to bude dostatečně blízko oku.

Ono šlo o kus skla PŘED dveřmi, měl jsem to v Picassu taky.

rider
hodnocení

@arne1 @promon chàpu, a na alíku se něco takového mall.cz/... nedá najít?

Dá. Dokonce je za CZK 80.12 přímo na té stránce z vašeho odkazu.

hodnocení

1x

Používám něco podobného, akorát jsem to nekupoval na Ali ale v české specializované prodejně. mám na okně dokonce dva - já mám na levém boku držák s mobilem kde je zapnutá "turistická" navigace, přítelkyně má na pravém kraji okna v podobném držáku mobil kde je puštěná Waze. Z Waze mi stačí hlasové povídání a případně tam mrknu okem na nějaký detail, o obsluhu se stará přítelkyně.

Máme běžné mobily Xiaomi (tedy žádné kilové Doodge) a chvění je nepozorovatelné, i na tom turistickém to vidím dobře. Pokud byste tomu ramenu opravdu nevěřil, dají se koupit držáky mnohem subtilnější, jen pro ty opravdu hodně těžké mobily je to problém.

jirib
hodnocení

0x
Teď mám dva z Lídlu...
V každém autě jiný.

hodnocení

0x

Žádný, mám mobil v kapse u košile, nebo v bundě a propojený s rádiem přes bluetooth. Navigaci používám TomTom.

krakex*
hodnocení

0x

Mel jsem dva levnejsi z Ali, nastavitelne, ale to je k nicemu. Ono to budto po chvili bude mit vuli, kvuli vibracim z auta, nebo teplem se mirne deformuje a nebude drzet.

Nejlepsi zpusob, aby se telefon neklepal, budou drzaky s pouze jednim ramenem a bez nastavovani. Momentalne pouzivam takove ty male magneticke, na telefonu pod pouzdrem magnet a drzi to perfektne.

Neskripe, neklepe se, nepada, ale nejde skoro nastavit a je velice kratky.

Nekdo tu jiz zminoval brodit, to je asi top.

DIY verze broditu muze byt i amputace jednoho vice ramenoveho nastavitelneho drzaku, pouze na ten drzak samotny, bez ramene a tento drzak vylozene navrtat do palubky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]