Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hlasovy roaming

Od: jirina odpovědí: 6 změna:
Dobře jste mi poradili, co s mobilními daty v zahranici-Asie. Teď jsem tady a od esetu antiviraku mi chodí varování ohledně hlasového roamingu,nechci tu volat,tak jsem vypnula v t mobilu data v roamingu a telefonování v zahraničí. Stačí to prosím? A kdybych to nevypla a nikdo nezavola, platim něco navíc jen za aktivní hlasovy roaming. Hlásilo to připojení na místní síť.Diky diky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rider
hodnocení

0x

Hlasový roaming znamená volání, příchozí a odchozí hovory.

Ceny služeb Vám snad přistály v SMSce hned po vystoupení v dané destinaci.

Na co se ptáte?

Ps: eset je virus, to máte v mobilu?! Nač proboha...

hodnocení

0x

Pokud nevoláte nebo někdo nevolá vám, tak přece nic neplatíte. Horší je to s daty, pokud by byly zapnuté tak mobil si sám bude komunikovat a to by bylo drahé. Takže - vypnout mobilní data = ANO, vypínat hovory a SMS = NE. Ostatně odkudkoliv ze světa můžete telefonovat i za domácí české sazby, stačí když budete na fungující WiFi a v telefonu budete mít povolené volání přes WiFi.

jirina
hodnocení

Diky, ve zmatku jsem vypnula i data v hlasovem roamingu, protože mě antivirak posílal stále varování. Když to tak necham, co bude?diky moc za pomahani.
rider

Nerozumíme řeči vašeho kmene. Zeptejte se vašeho operátora, pokud jste smazala SMSku s cenami.

"Data v hlasovém roamingu"? Nechápu oč jde.

jirina
hodnocení

Pardon, vypnula jsem data v roamingu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]