Dobrý den, mám již asi 5 let iPhone 8, poslední dobou hrozně hřeje když na něm jsem, je to v horní části u foťáku a tlačítka vypnutí zapnutí a to není v nabíječce. Čím to může být? Mám strach, ať mi to někde nebouchne :D nebo to muže být stářím?
Pravděpodobně vám něco přiš zatěžuje procesor. Podle netu to někomu začne dělat třeba po aktualizaci z ledna 2023. Rady jsou povypínat běžící aplikace na pozadí, popř. obnovit tovární nastavení. V androidu bych si našel, která aikace žere nejvíc baterku, u iPhone to taky určitě půjde zjistit.
Těžko soudit, ale jestli to dřív nedělal, v první řadě bych zkontroloval, jestli není zapnuté něco, co dřív nebylo (GPS, bluetooth...), případně bych ho restartoval. Pokud tomu předcházela instalace nějaké aplikace, mohlo by to být i tím. Ale může to být i normální, prostě mobil je malý a ztráty jdou do tepla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.