Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přehřívá se mi iPhone v horní části

Od: simo odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, mám již asi 5 let iPhone 8, poslední dobou hrozně hřeje když na něm jsem, je to v horní části u foťáku a tlačítka vypnutí zapnutí a to není v nabíječce. Čím to může být? Mám strach, ať mi to někde nebouchne :D nebo to muže být stářím?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Pravděpodobně vám něco přiš zatěžuje procesor. Podle netu to někomu začne dělat třeba po aktualizaci z ledna 2023. Rady jsou povypínat běžící aplikace na pozadí, popř. obnovit tovární nastavení.
V androidu bych si našel, která aikace žere nejvíc baterku, u iPhone to taky určitě půjde zjistit.

siky
hodnocení

0x

Je to stářím,ale nevíme kolik vám je. Bál bych se o výbuch. Co je hrozně se hřeje?

makk
hodnocení

0x

Těžko soudit, ale jestli to dřív nedělal, v první řadě bych zkontroloval, jestli není zapnuté něco, co dřív nebylo (GPS, bluetooth...), případně bych ho restartoval. Pokud tomu předcházela instalace nějaké aplikace, mohlo by to být i tím. Ale může to být i normální, prostě mobil je malý a ztráty jdou do tepla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]