Nejste přihlášen/a.
Když si v kalendáři v androidu (10)na pozítří dám novou událost, která je celodenní (třetí sekce - ikonka hodin:Zaškrtnu oupátko "Celý den", čímž se skryjí inputy pro časy statu a a čas konce), v kolik hodin mi zazvoní událost kalendáře? (šestá sekce - ikonka zvonečku - přidat upozornění a v specifikaci času jde tam přidat jen relativní čas jako 0,1,5,10...60,180 minut až po den, týden) -...stejně jako když událost má čas i konec
Jak se určí čas, kdy telefon zacinká? Na jiném telefonu jsem byl celodenní události používat(něco co je potřeba udělat v ten den;něco co je celodenní akce, prostě to mělo své dobré využití), protože nemuselo se řešit čas začáku a konce a při použití přepínačí celý den textový input přepnul mezi absolutním zadáním času(v kolik hodin ve dne) a relativním(kolik min před začátkem)
0x
Kdy zazvoní celodenní událost se na iPhonu nastavuje v
Nastavení / kalendář / výchozí časy upozornění
Takže u droidů to bude asi podobně?
Tam má podnabídky
•{konkrétní offline kalendář,jenž používám} < konkrétní zvolený offline kalendář >: tam nic v podstatě není – jen barva a název
•General settings: to jsem celé projel a nic takového tam není. (Mimojiné tam jsou volby, počet dní v týdnu, začátek týden, defaultní doba trvání události, defaultní doba připomenutí události(10min), což už přihořívá, ale já potřebuji (def) defaultní dobu připomenutí události u které je zašrknnuto celodnníuálost:ano)
A i kdybych měl výchozí čas upozornění události celodenního typu, stejně bych potřeboval mít možnost tuto dobu(ano, konkrétní čas ve ve dne, ne počet minut) nastavit pro každou události zvlášť.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.