Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy zazvoní celodenní událost v kalendáři

Od: herd® odpovědí: 2 změna:

Když si v kalendáři v androidu (10)na pozítří dám novou událost, která je celodenní (třetí sekce - ikonka hodin:Zaškrtnu oupátko "Celý den", čímž se skryjí inputy pro časy statu a a čas konce), v kolik hodin mi zazvoní událost kalendáře? (šestá sekce - ikonka zvonečku - přidat upozornění a v specifikaci času jde tam přidat jen relativní čas jako 0,1,5,10...60,180 minut až po den, týden) -...stejně jako když událost má čas i konec

Jak se určí čas, kdy telefon zacinká? Na jiném telefonu jsem byl celodenní události používat(něco co je potřeba udělat v ten den;něco co je celodenní akce, prostě to mělo své dobré využití), protože nemuselo se řešit čas začáku a konce a při použití přepínačí celý den textový input přepnul mezi absolutním zadáním času(v kolik hodin ve dne) a relativním(kolik min před začátkem)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

uziv
hodnocení

0x

Kdy zazvoní celodenní událost se na iPhonu nastavuje v

Nastavení / kalendář / výchozí časy upozornění

Takže u droidů to bude asi podobně?

hodnocení

Nastavení—Kalendář nemám, ale mám Kalendář—Nastavení v (holt iPhone naruby to byl vtip )
Tam má podnabídky
•{konkrétní offline kalendář,jenž používám} < konkrétní zvolený offline kalendář >: tam nic v podstatě není – jen barva a název
•General settings: to jsem celé projel a nic takového tam není. (Mimojiné tam jsou volby, počet dní v týdnu, začátek týden, defaultní doba trvání události, defaultní doba připomenutí události(10min), což už přihořívá, ale já potřebuji (def) defaultní dobu připomenutí události u které je zašrknnuto celodnníuálost:ano)
A i kdybych měl výchozí čas upozornění události celodenního typu, stejně bych potřeboval mít možnost tuto dobu(ano, konkrétní čas ve ve dne, ne počet minut) nastavit pro každou události zvlášť.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]