Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
jakou máte praxi s duální sim a výdrží baterie? Budu mít firemní SMS, které má neomezené věci a druhou SIM chci mí na soukromé věci - 99,9% jen na příchozí hovory. Vybírám si nyní telefon a docela se baterie bojím. Buď koupit lepší telefon s 4300 mAh baterii nebo lehce horší telefon s 5000 mAh baterii.
Vybírám si mezi telefonem: Vivo Y55 5G (5000mAh) nebo Oppo Reno5 5G (4300 mAh)
Moc děkuji.
Mám doma GSM signál, jaokože spíš nemám. Neustále vypadává, takže v tomto případě GSM modul velmi žere. Proto u starších telefonů s baterkou kolem 2 Ah jsem vliv toho, jestli mám v telefonu jednu, nebo dvě sim dost pozoroval, mohlo to snad dělat i 30 % spotřeby. Na silném signálu ve městě tak 10 %. Doma to bylo tak zlé, že jsem měl v telefonu nastavené, aby kyž byl v lokaci Doma, GSM modul úplně vypnul a zapnul jej až po opuštění lokace (tehdy aplikace Llama).
V mobilech s baterkou 5..6 Ah už zvýšenou spotřebu při dvou SIM pociťuji dost málo. Ale zase je to tak, že mobil hodně využívám a dobíjím každý den.
Obávám se, že s tím RENO 5 bych celý den s baterkou nevydržel, bez ohledu na počet SIM. Na dnešní poměry a velikost displeje má velmi malou baterku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.