Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ventilator EC motor škube pro malých otáčkách

Od: pk500® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

rád bych se zeptal na zkušenost se stropními ventilátory s NC/EC motorem.
Koupil jsem FARO PEMBA. Motor připevnil na strop. A zkouším ještě před našroubováním lisů.

A motor na první tři stupně velmi škube a skoro se netočí. Na vyšší otačky běží bez problému.

Je to tím zatížením? Nebo je rozbitý? Děkuji za komentáře.

VideoNizkeOtacky.mp4 591.6 kB

Ventilator EC motor škube pro malých otáčkách
Ventilator EC motor škube pro malých otáčkách #2
Ventilator EC motor škube pro malých otáčkách #3

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A zkouším ještě před našroubováním lisů.

Našroubujte listy vrtule a dejte vědět výsledek...nebo nemusíte nic psát, bude to v pořádku... Zkoušel jste někdy nastartovat benzínovou sekačku bez nože? Jen pro porovnání...

hodnocení

Děkuji. Super, točí se. Tu sekačku neviděl. :) Ale už budu vedět. Diky!

hodnocení

0x

Ty listy slouží jako setrvačník, takže pokud je našroubujete, je dost pravděpodobné, že to nebude cukat

Přesně tak, jak jsem psal výše...

hodnocení

Ano, to mě nenapadlo. A je to velmi logické. Nikdy jsem takto s motorem neměl co do činění. Asi naposledny v autodráze a tam to bylo ok :) Diky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]