Nejste přihlášen/a.
V takových případech to dělává. Nevím přesně, ale domnívám se, že si síť pro SMS zapamatuje IMEI telefonu a na ten to pak pošle
Pokud by tě opravdu zajímalo technické zdůvodnění od odborníků, tak mám mezi bývalými kolegy takové kteří do funkce GSM sítě vidí opravdu detailně.
Tak to je opravdu nesmysl s tim IMEI Sms se neposila na imei, ale na IMSI Sim karty (na telefonni cislo).
Ze by telco op rozdvojil sms a poslal ji na 2 cisla, to se NEDEJE.
Tazatel si mozna plete zpravu v aplikaci uber se SMS? Neznam uber nevim zda posila sve zpravy nebo sms anebo se zaregistrovala a uber zna jeji 2 tel cisla. Tezko rici.
Díky za odpověd, ještě to dovysvětlím. Uber jsem objednávávala z obou telefonů, ale jen z jedné simky, ze starého v minulosti, ale myslela jsem, že když je tam teď simka s novým číslem, /kterou UBER nezná/, tak to není propojené s novým mobilem a starou - původní simkou. To mě překvapilo. Jedu do ciziny a chci dělat hotspot mezi těmi mobily, a nechci přitom udělat chybu, tak mně to překvapilo a trochu znejistilo.
No takže jsme doma.
Uber jste dřív objednávala ze starého se starou simkou. Pak jste dala simku do nového tel., nainstalovala do ně Uber a ve starém Uber nechala. Uber je teď na obou telefonech, tudíž přišlo potvrzení na oba telefony. A byla to zpráva z aplikace a ne SMSka. Tudíž je jedno, že v novém je jiná simka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.