Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,prosím o radu.V telefonu mám stahnutou aplikaci Zasilkovna.Dost často nakupuji a výber je Zásilkovna box.Rád bych to využil.Dival sem se na nejaky tutoríal na youtub.Bylo to strašně rychle,ale pochopil sem že pro výber stači otevřit blutut a otevřit si aplikaci na telefonu.Pry by se tam mnělo ukázat otevřit a hotovo.Je to pravda a musím mít zapnute wifi?Moc krát děkuji za odpověd.
To je chyba. Při správné funkci zásilka v aplikaci zůstane a k otevření schránky není internet potřeba
Mám to zaručeně vyzkoušené. Zrovna nedávno jsem ráno doma načetl zásilku, přes den měl aplikaci zavřenou a večer schránku otevřel s vypnutými mobilními daty. V místě boxu není ani WiFi. Jestli se vám zásilka z aplikace ztratila, je to chyba.
V recenzích si na to nikdo nestěžuje, takže to nebude častá chyba. Jak je vidět, tak zatím ani tady se s tím nikdo nesetkal. Jestli nikdo neporadí, tak zavolejte na zákaznickou linku nebo napište vývojáři.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.