Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zasilkovna,výber z Boxu

Od: begi25® odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,prosím o radu.V telefonu mám stahnutou aplikaci Zasilkovna.Dost často nakupuji a výber je Zásilkovna box.Rád bych to využil.Dival sem se na nejaky tutoríal na youtub.Bylo to strašně rychle,ale pochopil sem že pro výber stači otevřit blutut a otevřit si aplikaci na telefonu.Pry by se tam mnělo ukázat otevřit a hotovo.Je to pravda a musím mít zapnute wifi?Moc krát děkuji za odpověd.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

youtu.be/...

zapnuté bluetooh a GPS

WiFi není potřeba. Ke spojení s boxem se používá BT. Není ani potřeba připojení k internetu.

Já když nemám internet, tak se mi v aplikaci nezobrazí zásilka (i když jsem ji tam před bodinou zobrazil), tedy nemohu schránku otevřít.

To je chyba. Při správné funkci zásilka v aplikaci zůstane a k otevření schránky není internet potřeba

Tak si to zkuste. Až vám přijde zásilka, zobrazte ji v apce. Pak apku vypněte (skutečně ypněte, jako by ji killnul systém na pozadí). Vypněte data a spusťte apku, jestli tam ta zásilka bude.

Mám to zaručeně vyzkoušené. Zrovna nedávno jsem ráno doma načetl zásilku, přes den měl aplikaci zavřenou a večer schránku otevřel s vypnutými mobilními daty. V místě boxu není ani WiFi. Jestli se vám zásilka z aplikace ztratila, je to chyba.

Chová se mi to opakovaně stejně (už jsem měl cca 20 zásilek), u Zboxu skoro není signál, takže apku musím otevřít o kus dál, tam si ji nechat načíst a až pak můžu přijít k Zboxu a otevřít ho.

V recenzích si na to nikdo nestěžuje, takže to nebude častá chyba. Jak je vidět, tak zatím ani tady se s tím nikdo nesetkal. Jestli nikdo neporadí, tak zavolejte na zákaznickou linku nebo napište vývojáři.

Už jsem si zvykl, že apku musím pustit ještě před příjezdem k boxu, kde je silnější GSM signál, zásilku zobrazit a u boxu stisknout otevřít. To funguje, i když nějaký problém tam bude, protože box se otevře, ale později apka hlásí nějakou chybu, ale to už je mi jedno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]