Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenost s mixérem

Od: simir odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, má někdo zkušenost s tímto mixérem?
datart.cz/...

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

simir
hodnocení

0x
Ještě chci dodat, že ho mám asi 2 roky a pořád nevím jak tu hlavu s noži ze spod vyčistit.
Popřípadě má někdo zkušenosti s čištěním mixéru? :D

111®
hodnocení

0x

a co takhle mixovat vodu se dvěmi kapkami Jaru?

simir
To nezní špatně.
111®

a to tě nenapadne samotnýho?

simir
Zkoušel jsem různé čistící přípravky a nic extra nepomohlo i jar. Většinou jsem to odmočoval ve vodě a pak vyklepával ale naposled mi to trochu prdlo tak už to nevyklepávam. Navíc je tam gumový těsnící kroužek a tím potom toho moc neproteče.
Jsou to takové malé spáry ve kterých se to usazuje a nejde se tam ničím dostat.
Dostanu se max cm.
Zkušenost s mixérem
karel556*
nejde se tam ničím dostat..., zkuste bambusové párátko.
simir
Tím se tam sice dostanu ,ale v té spáře jsou takové spoje těsně vedle sebe,takže to spíš zatlačim dovnitř než vyšpárnu ven.

hodnocení

0x

Na vašem odkaze se k výrobku píše: Celé balení smoothie Makeru Gallet MS 590 se skládá ze 4 oddělitelných částí. Ze samotného mixéru, z ostří, z praktické láhve a z víčka. Všechny komponenty se dají od mixéru jednoduše oddělit a jsou vhodné pro mytí v myčce nádobí. Ten díl s ostřím by tedy měl jít vyjmout a umýt samostatně.

simir
Ten díl jde vyjmout, ale nejde už vyčistit :D

hodnocení

0x
Vrazil bych to do pračky
simir
Možná se nase*u a dam to tam :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]