Zkoušel jsem různé čistící přípravky a nic extra nepomohlo i jar. Většinou jsem to odmočoval ve vodě a pak vyklepával ale naposled mi to trochu prdlo tak už to nevyklepávam. Navíc je tam gumový těsnící kroužek a tím potom toho moc neproteče. Jsou to takové malé spáry ve kterých se to usazuje a nejde se tam ničím dostat. Dostanu se max cm.
karel556*
nejde se tam ničím dostat..., zkuste bambusové párátko.
simir
Tím se tam sice dostanu ,ale v té spáře jsou takové spoje těsně vedle sebe,takže to spíš zatlačim dovnitř než vyšpárnu ven.
Na vašem odkaze se k výrobku píše: Celé balení smoothie Makeru Gallet MS 590 se skládá ze 4 oddělitelných částí. Ze samotného mixéru, z ostří, z praktické láhve a z víčka. Všechny komponenty se dají od mixéru jednoduše oddělit a jsou vhodné pro mytí v myčce nádobí. Ten díl s ostřím by tedy měl jít vyjmout a umýt samostatně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.