Nejste přihlášen/a.
Zdarec, máme doma asi 8 Lion aku, do rc modelů. Doteď se jenom tak valely na poličce. objednával jsem nějaké věci,tak sem vzal i takový ten bezpečnostní obal na baterie, že kdyby náhodou začala nějaká hořet,ze to snad pomůže. Jenom mě teda napadlo,jestli je vubec bezpečnější je skladovat v tom vaku všechny dohromady...
2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
kmet
0x
Mám zkušenost s baterkou z telefonu nebo tabletu, ta se nafoukne jak blázen, kolikrát praskne displej tabletu tím tlakem, pak obal někde povolí a z toho místa sršeji hořící plyny, je to jako raketa. Do 5 minut je po všem ale místnost je zakouřená. Vak má asi udržet oheň uvnitř aby od toho nic nechytlo.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]