Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

STB S MODULÁTOREM

Od: kemo*

Dopručíte mi nějaký set-top-box s modulátorem do 1000 kč? Jaké značky jsou dobré,případně jakým značkám se vyvarovat?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

raadek*
hodnocení

0x
Kvalitni znacky jsou - Mascom, Philips, Topfield. Vyhnul bych se jakemukoli Sencoru. Ktery pristroj ma Vf modulator si budete muset dohledat. R.
kemo*
hodnocení

Já sem zase slyšel že sencor je dobrej. Co člověk to jiný názor. Tak ten výběr asi nechám náhodě :(

raadek*
Vetsina Sencoru ma problem se zdroji. Pokud vam nebude vadit piskani a jine pazvuky, tak si ho klidne kupte. A jestli jste ve vetsi vzdalenosti od vysilace, pocitejte s nizsi citlivosti. R.
ar*

Mezi kvalitní ale dražší patří třeba Strong , TechniSat. Mně osobně asi nevíc překvapil cena/výkon Optex Alitek 8841 ( videotech.cz/... ) po otestování jsem ho pořídil i domů dceři a tam kde ostatní zvládaly dákový příjem jakž takž tak tento zvádá s přehledem. Navíc má možnost nahrávání a přehrávání. Doporučuji, mrkněte na netu třeba někde najdete ještě levněji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]