Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak spustit focení při detekci pohybu?

Od: pansvacinka® odpovědí: 6 změna:

Už fakt nevím, jak dál .. *zed* Přečetl jsem 50 ti stránkový manuál, zkoušel různá nastavení, venku dovádím před kamerou až si sousedi klepaj na čelo - a nic!

Kamera viz. minulá otázka zde.

Nastaveno "motion detection", trigger action image edge storage, sensitivity 98, object size 4 (páč zas nechci, aby to fotilo úpe každou mouchu ..)

Mám nastavenou "area"přes celej screen - je to tam vidět - fialový obdélník. Zkoušel jsem i grid mode, bez výsledku.

SD karta je tam maximální možná velká, formátovaná přímo v kameře, aktivní. Plán aktivní, ale zkoušel jsem i neaktivní bez výsledku.

Jak to udělat, aby mi to dělalo fotky na SD kartu při zjištění pohybu osoby velikosti asi tchýně?

Jak spustit focení při detekci pohybu?
Jak spustit focení při detekci pohybu? #2
Jak spustit focení při detekci pohybu? #3

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zajímavá logika: nastavit objekt size na 4 čož je blízko u SMALL a přitom chtít aby to nefotilo každou mouchu.

Asi bys měl nastavit velikost objektu na LARGE a potom postupně snižovat.

hodnocení

Nedělá to VŮBEC žádné fotky!

Ale my nevíme, jestli je jeho tchýně small nebo karge :)

hodnocení

Jo tak změna: fotky to asi dělá, protože ubývá místo na kartě. Ale problém je v tom, že není jak se k nim dostat.

Chybí položka "Playback" a "Photo" nahoře v tom šedém menu mezi "live view" a "setup"

adhd
hodnocení

0x

Ty máš nějaký postižení? Vůbec jsi neuvedl, o jaký výrobek se jedná, a zda jsi studoval návod.

Protože v tom návodu bude jistě napsat postup, jak se dostat k fotkám :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]