Nejste přihlášen/a.
Hezký den,
na plynovém kotli nám po odvzdušnění topení poklesl tlak, topení navíc nadále "žbluňká". Předpokládám, že bychom tedy měli zkusit odvzdušnit znovu a pak doplnit vodu do topného okruhu - a tam už netuším, jak postupovat. Přikládám fotku kotle a toho, co z něj vede, byl by někdo schopen mi poradit, jak na to?
Díky za info!
Aha, super, děkuju, zkusíme takto! A ještě jedna hloupá otázka - topení máme nechat předtím vychladnout, nebo může všechno běžet?
Jsem slepej, nebo ventil na tom tvém domnělém roháčku nevidím? Napouštěcí ventil je u kotle většinou na jeho spodní straně. To nevím, co je za kotel, ale když dá tazatelka název a typ, tak je to většinou v manuálu.
Jelikož tam toho moc nevidím, označil jsem černě kolečkem, kde vidím zřejmě černý plast, tím otočíte a měla by voda téci do kotle.
Nebo odtáhněte bílý kabel a opět vyfotit.
A tím černým otočte, jako když napouštíte umyvadlo a bude se kotel napouštět.
červené NE, to je pojištovák.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.