Dobrý den. Chtěla bych poprosit neměl někdo stejný problém jako já s tv Samsung.mám jí 2 měsíce po záruce a při zapnutí nejde obrez jen se podsvítí a zas ztmavne Cervená kontrolka na tv 2x blikne obraz se podsviti a zas ztmavne a to se opakuje. Ovladac problikava take. Tv naběhne někdy do pul hodiny nekdy ani to ne. Opravar si neví rady. Prosím nevíte čím by to mohlo být. Moc děkuji za pomoc. Hanka
Zkoušela jsem úplně všechno. Restart tv, i výměnu prodlužovačky a nic. Při zapnutí tv někdy se i ozve zvuk a pak ztmavne a jak jsem psala tv problikava 2x červeně podsvítí se a ztmavne to se i na ovladači opakuje někdy do půl hodinky naskočí někdy ne. V tv bliká červeně i satelitní karta skylink. Byl u nás opravář který nám i tv prodával a neví si rady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.