Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtěl bych se zeptat,co znamená když se mi na Skylinku objevuje hláška "pozastaven režim TV".Televize normálně funguje,když se přihlásím do Skylinku vše funguje normálně,vyberu pořad a nic...Prostě přehrávání nezačne a píše mi to...pozastaven režim TV.V nastavení televize jsem nic neobjevil a na Skylinku v nastavení nic ani není.Nevíte v čem je zakopaný pes?Vše fungovalo normálně.Takhle to zlobí týden.Děkuji Honza.
RESET všeho nepomůže?
Z jednoho manuálu Skylink...
Funkce manuálního časového posunu je aktivována stiskem tlačítka PAUSE při sledování lineární televize. Televizní signál je pozastaven a bude pokračovat po stisku tlačítka PLAY. Při sledování pořadu v režimu časového posunu může uživatel přehrávání kdykoli znovu pozastavit stisknutím tlačítka PAUSE nebo v záznamu přetáčet vpřed nebo vzad pomocí I << >> I.
Ale u vás se možná jedná o něco jiného...ale zkuste...
A dejte víc info o příjímači i tv, typy...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.