Nejste přihlášen/a.
Ahoj mám otázku, mám baterii my project a chtěl jsem udělat adapter do parkside, zkusill jsem propojit jen kabely ale vrtačky ze nerozběhne, (na baterii jsou kontakty +/-/DC+/ID a na vrtasčty +/- a T) nevím co připojit na T.
děkuji
Také jsem dělal redukci na jinou starší vrtačku, kde lehla baterie. Co se týká baterie tak + a - jsou výkonové vývody do aplikace (vrtačky) +Dc je kontakt pro nabíjení a ID pak dentifikační kontakt pro stroje, které si před spuštěním ověřují typ baterie a tím pádem mohou svuj výkon a spotřebu upravit tak, aby baterii nezničily.
Co se ýká vývodu T mohlo to být u původní baterie měření teploty a stroj se mohl zastavit pokud se baterie přehřála. Pravděpodobně termistor. Ten mohl sloužit i nabíječce ke stejnému účelu. Pro další by bylo nutné znát značku a typ vrtačky.
nevím co připojit na T
NIC, koupit patřičnou baterii; konstrukce jednotlivých baterií je "trochu" jiná...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.