Nejste přihlášen/a.
V mém mobilu (mám operační systém Android) jsem si omylem smazal ikonu jednoho programu. Program samozřejmě stále v mobilu mám. Pouze není ikona na ploše.
Jak ji tam vrátit?
jestli je to přidaná APP tak nainstalovat znovu , jestli je systémová tak tam musí být.Otevři nastavení a nahoře do vyhledávání napiš "aplikace" a uvidíš co se ukáže a můžeš zkoumat..
tak si ji tam nakresli napevno... je předpoklad že u instalované aplikace je neztratila jen ikona, ale došlo rovnou k odinstalaci...tak si vyber, nakreslit nebo nainstalovat...
Jak omylem smazal? Co jste konkrétně udělal? Jen smazat ikonu (za normálních okolností) nejde.
Jak píše @totak takhle se ikony nemažou. Když na ostatních plochách nejsou, tak prohledejte i všechny složky na plochách. A i když ani tam nebude, tak zkuste změnit nastavení Domovské obrazovky.
Nastavení - Domovská obrazovka - znovu Domovská obrazovka - a předpokládám, že tady máte "klasická" - změnte na "S nabídkou aplikací"
Vraťte se na domovskou obrazovku a potáhněte po ploše nahoru. Vyjede vám zespodu další obrazovka, kde jsou ikony všech aplikací co máte v telefonu. Kdyžtak potáhněte na této obrazovce prstem nahoru, další ikony jsou schované dole. Jestli tam je, tak ji vemte a potáhně (kamkoliv) přepne se to na domovskou obrazovku, pořád držte a umístěte ikonu kde potřebujete, klidně na další obrazovku.
Jestli ani tam nebude, tak to se nejspíš asi opravdu něco pokakalo a budete muset aplikaci nainstalovat znovu.
Je nevím co to udělá, když vám tohle rozložení domací obrazovky nebude vyhovovat a přepnete zpátky na "klasická"
Nebo si vytaháte z té spodní nabídky to co nejvíc používate, tak jako tu znovunalezenou ikonu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.