Rozložení obrazu do pixelů Od: milusefajmanov 13.02.23 20:03 odpovědí: 9 změna: 14.02.23 09:30 Dobrý večer, mám problém s tv. Na jedné předvolbe se rozkládá obraz do pixelů. Co s tím?
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
2 x
Jestli to nebude rozbitý?
Rozkládá obraz do pixelů. Tím myslíš, že obraz kostičkuje?
Jaký máš příjem? Pozemní, satelitní, kabelovka? Jaká je úrověň signálu?
Povídej, přeháněj...
milusefajmanov
13.02.23 20:19
Mám kabelovou TV a ten obraz se rozloží,asi ty kostičky , je rozmazané říkám jen na jedné předvolbe.Na ostatních to nedělá
Úroveň signálu nějakého dobrého kanálu a toho špatného. Jaké jsou?
milusefajmanov
13.02.23 20:55
Dělá to jen Eurosport 2 , Eurosport 1 je v pořádku.Jinak všechny předvolby jsou v pořádku
A ty úrovně signálů jak se ptal @ jenyk jsou jaké?
0 x
Pravděpodobně slabý signál. Je potřeba seřídit anténu, případně sehnat nějakou výkonnější.
Tu anténu od kabelovky bys hledal kde? Jo sorry, napsal jsi to až po tazatelově upřesnění.
0 x
a kabely jsou vpořádku? Tyké jsem to honil a skončil předěláním kabelu mezi vývodem Vodafonu a TV. Je to divný, je to divný , ale je to tak..
milusefajmanov
14.02.23 09:30
Mrknu na kabely a uvidím , dík za radu .
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz. Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.