Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čínská hláška v autorádiu

Od: magdon® odpovědí: 8 změna:

Mám v autě čínské rádio s androidem a občas se mi na jeho displeji objeví tahle hláška. Zbavím se toho jen vypnutím a zapnutím rádia. Po celou dobu, co tam ta hláška je ale funguje rádio normálně. O co jde? Před čím mě to varuje?

doplněno 15.02.23 01:17:

Ještě doplním fotku, kdyby to rádio někdo znal. Podle fotky je to pravděpodobně typ "XTRONS ps59wrlj"

Čínská hláška v autorádiu
Čínská hláška v autorádiu #2

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Google praví:

Chyba aplikace

V aplikaci main.exe došlo k závažné chybě a

je třeba ji zavřít.

To jsem moc nepomohl *zed*

hodnocení

No jo, něco takového jsem tušil, ale mě jde spíš o to, co a proč se v rádiu děje konkrétně a k čemu tam ta aplikace vůbec je.

No, to právě nevím, proto ten smajlík. Napadlo mě: Kdyby to psali čínsky, tak to vyjde na stejno.

hodnocení

0x
To je docela zvláštní, android nativně exe neumí, jedině v nějakém DosBoxu, ale proč by to dělali? Opravdu je tam Android a ne WinCE?
doplněno 14.02.23 11:01:

No a to rádio po zapnutí, nebo restartu, nebo někde v menu nevypíše nějaké informace o sobě? Třeba verze FW? Na rámečku, nebo plechu nemá žádné označení? Může být k dispozici aktualizace FW, ale k tomu potřebujete znát typ a možná i výrobní číslo.

hodnocení

Dokumentaci k tomu rádiu nemám, ale je v něm i navigace IGO, která je tutově v Androidu. (To jsem zjistil, když se mi nedařilo "sladit" IGO v rádiu a IGO v mobilní navigaci, která je pod WinCE). Takže předpokládám, že v Androidu bude i zbytek rádia.

hodnocení

Radio jsem koupil s autem před 5 lety (bez dalšího příslušenství) a nevím o něm prakticky vůbec nic, ani typ. Není to už originál pro toto auto. Podařilo se mi sice podle obrázku snad najít na Internetu návod, ale o tomhle problému v něm není zmínka.

Demontovat radio se mi jen kvůli zjištění čísla zrovna moc nechce.

Co tě nutí si myslet, že je rádio na Androidu? Sám píšeš iGO. Hláška je s exe souborem.

Dvě indicie k tomu, že je tam WinCE. A třetí je okno s hláškou win design.

hodnocení

gumidek - Tak teď jste mě dostal! Já to vlastně tak úplně nevím, do teď jsem byl přesvědčený, že jsem to někde četl *zmateny*. Ale v torzu návodu, který se mi povedlo sehnat (a který je možná k tomuhle rádiu) o tom nic není. A máte pravdu, že to okno je 100% windowsowské. Bohužel k rádiu nemám vůbec nic, takže ho ani nedokážu připojit k PC.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]