Nejste přihlášen/a.
Mám v autě čínské rádio s androidem a občas se mi na jeho displeji objeví tahle hláška. Zbavím se toho jen vypnutím a zapnutím rádia. Po celou dobu, co tam ta hláška je ale funguje rádio normálně. O co jde? Před čím mě to varuje?
Ještě doplním fotku, kdyby to rádio někdo znal. Podle fotky je to pravděpodobně typ "XTRONS ps59wrlj"
Google praví:
Chyba aplikace
V aplikaci main.exe došlo k závažné chybě a
je třeba ji zavřít.
To jsem moc nepomohl
No jo, něco takového jsem tušil, ale mě jde spíš o to, co a proč se v rádiu děje konkrétně a k čemu tam ta aplikace vůbec je.
No a to rádio po zapnutí, nebo restartu, nebo někde v menu nevypíše nějaké informace o sobě? Třeba verze FW? Na rámečku, nebo plechu nemá žádné označení? Může být k dispozici aktualizace FW, ale k tomu potřebujete znát typ a možná i výrobní číslo.
Dokumentaci k tomu rádiu nemám, ale je v něm i navigace IGO, která je tutově v Androidu. (To jsem zjistil, když se mi nedařilo "sladit" IGO v rádiu a IGO v mobilní navigaci, která je pod WinCE). Takže předpokládám, že v Androidu bude i zbytek rádia.
Radio jsem koupil s autem před 5 lety (bez dalšího příslušenství) a nevím o něm prakticky vůbec nic, ani typ. Není to už originál pro toto auto. Podařilo se mi sice podle obrázku snad najít na Internetu návod, ale o tomhle problému v něm není zmínka.
Demontovat radio se mi jen kvůli zjištění čísla zrovna moc nechce.
Co tě nutí si myslet, že je rádio na Androidu? Sám píšeš iGO. Hláška je s exe souborem.
Dvě indicie k tomu, že je tam WinCE. A třetí je okno s hláškou win design.
gumidek - Tak teď jste mě dostal! Já to vlastně tak úplně nevím, do teď jsem byl přesvědčený, že jsem to někde četl . Ale v torzu návodu, který se mi povedlo sehnat (a který je možná k tomuhle rádiu) o tom nic není. A máte pravdu, že to okno je 100% windowsowské. Bohužel k rádiu nemám vůbec nic, takže ho ani nedokážu připojit k PC.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.