Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aplikace zamčena pro běh na pozadí se vypíná

Od: luschek odpovědí: 5 změna:
Ahoj. Prosím, pořadí někdo? Mám aplikaci uzamčenou pro běh na pozadí, protože jinak správně nefunguje widget na ploše. I tak ji ale minimálně jednou denně musím zapnout! Jak je možné že ji systém ukončí, když u ní mám zámeček pro trvalé spuštění? Dá se to nastavit ještě jinde? Aby se nevypla... Poraďte, prosím, bych ten telefon nejradši rozšlapal *smich*
Xiaomi 10S, MIUI 13 Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
To dělají ty obohacené nadstavby ui.
V čistém androidu jsou 2 volby: optimalizace uziti baterie:info o aplikace- baterieo:
1.omezeni na pozadi=appp smi uzivat bat @pozadi
2.optimalizovat batetie=neoptimalizovano
Mně nic z toho nepomáhá, dokonce ani skryté vypnutí optimalizace MIUI.
Já ale mám android bez nadstabec´v,m mám LineageOS

hodnocení

0x
Vítejte v klubu.. :-/
Jak se říká, pokrok nezastavíš. Přece byste nechtěl, aby se telefon choval aspoň tak dobře, jako starší modely?
Zabíjí to i zamčený Whatsapp, Waze navigaci, audio přehrávač třetí strany. A to i když má stále volné 1,5 GB RAM. Ani po roce jsem nenašel jinè řešení, než to rozšlapání. Vlastně ani není jasné, jestli to dělá MIUI, nebo android.
doplněno 13.02.23 13:42: Setkal jsem se i s názorem, že to má potrestat uživatele levnějších mobilů, prostě něčím je znevýhodnit proti těm, kteří si koupili 3x dražší model s větší RAM. O tom by svědčilo to, že mobil ty aplikace zabíjí, i když má ještě 1,5 GB RAM volné a nic nespouštím, co by ho nutilo RAM uvolnit.
Zkusil jsem i v aplikaci Tasker každou minutu hlídat, že Whatsapp běží. Když detekovala, že neběží, pípla a opět ho pustila (někdy, pokud systém nezabil i ji), mobil pípnul skoro každou půl hodinu!
luschek
hodnocení

No tak fajn, že v tom nejsem sám *smich* Mám rád, když věci "fungují" jak mají *zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]