Ahoj. Prosím, pořadí někdo? Mám aplikaci uzamčenou pro běh na pozadí, protože jinak správně nefunguje widget na ploše. I tak ji ale minimálně jednou denně musím zapnout! Jak je možné že ji systém ukončí, když u ní mám zámeček pro trvalé spuštění? Dá se to nastavit ještě jinde? Aby se nevypla... Poraďte, prosím, bych ten telefon nejradši rozšlapal Xiaomi 10S, MIUI 13 Děkuji.
To dělají ty obohacené nadstavby ui. V čistém androidu jsou 2 volby: optimalizace uziti baterie:info o aplikace- baterieo: 1.omezeni na pozadi=appp smi uzivat bat @pozadi 2.optimalizovat batetie=neoptimalizovano
Vítejte v klubu.. :-/ Jak se říká, pokrok nezastavíš. Přece byste nechtěl, aby se telefon choval aspoň tak dobře, jako starší modely? Zabíjí to i zamčený Whatsapp, Waze navigaci, audio přehrávač třetí strany. A to i když má stále volné 1,5 GB RAM. Ani po roce jsem nenašel jinè řešení, než to rozšlapání. Vlastně ani není jasné, jestli to dělá MIUI, nebo android. doplněno 13.02.23 13:42: Setkal jsem se i s názorem, že to má potrestat uživatele levnějších mobilů, prostě něčím je znevýhodnit proti těm, kteří si koupili 3x dražší model s větší RAM. O tom by svědčilo to, že mobil ty aplikace zabíjí, i když má ještě 1,5 GB RAM volné a nic nespouštím, co by ho nutilo RAM uvolnit. Zkusil jsem i v aplikaci Tasker každou minutu hlídat, že Whatsapp běží. Když detekovala, že neběží, pípla a opět ho pustila (někdy, pokud systém nezabil i ji), mobil pípnul skoro každou půl hodinu!
luschek
No tak fajn, že v tom nejsem sám Mám rád, když věci "fungují" jak mají
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.