Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kterou mobilní aplikací v iPhonu zkomprimuji video?

Od: jabkar odpovědí: 5 změna:

Kterou bezplatnou mobilní aplikací v iPhonu zkomprimuji video?

chci nahrát video na jeden cloud ale hlásí mi , že má víc jak 2GB, limit cloudu,

Tak potřebuji video zmenšit na méně než 2 GB... kterou nejlépe bezplatnou aplikaci, mohu nějak solidně změnit hloubku komprese, raději, než měnit rozlišení?

Chci to udělat v mobilním telefonu, a ne přes počítač

je tu někdo znalý?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabkar
hodnocení

0x

Tady nikdo nerozumí telefonům?

jabkar

Díky vyzkousim...

Já si platím měsíčně na icloudu 50GB, 25 korun. A je klid.

kompresor

Bohužel, ty aplikace tam stojí za úplné prd. to je tak, když poradí někdo, kdo to vlastně nezná a nepoužívá. Konkrétně hned ta odkázána apps.apple.com/... Umí akorát nastavit počet snímků za sekundu a rozlišení A ty ostatní taky nic moc neumí, autor toho článku tomu moc nerozumí...

nalezl jsem zatím pouze jednu aplikaci, která umí do HEVC (h.265) a je zdarma přes reklamu. Z výše uvedených aplikací to neumí do HEVC ani jedna!

Bohužel ta aplikace co jsem našel metodou pokus omyl ale zase nezachová Exif :( Zatím jsem napsal autorovi, tak uvidím.

pokud by někdo dokázal najít zdarma aplikaci iOS, která umí kompresi videa (S nějakým rozumným nastavením, jako je rozlišení, bitrate, případně velikost) zachovat v HEVC h265 (a ne to převést do H264) + zachovat i Exif, tak smekám! Jsem jedno velké ucho, a služebníček!

Ps: mám tu dva tipy na placené aplikace, které by to měly Po zaplacení dokázat, tedy nemám to zatím vyzkoušené, protože se mi zatím nechtělo platit - nevěřím, že takovou banalitu nějaká i ad aplikace (zobrazí reklamu)...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]