Nejste přihlášen/a.
Kterou bezplatnou mobilní aplikací v iPhonu zkomprimuji video?
chci nahrát video na jeden cloud ale hlásí mi , že má víc jak 2GB, limit cloudu,
Tak potřebuji video zmenšit na méně než 2 GB... kterou nejlépe bezplatnou aplikaci, mohu nějak solidně změnit hloubku komprese, raději, než měnit rozlišení?
Chci to udělat v mobilním telefonu, a ne přes počítač
je tu někdo znalý?
Bohužel, ty aplikace tam stojí za úplné prd. to je tak, když poradí někdo, kdo to vlastně nezná a nepoužívá. Konkrétně hned ta odkázána apps.apple.com/... Umí akorát nastavit počet snímků za sekundu a rozlišení A ty ostatní taky nic moc neumí, autor toho článku tomu moc nerozumí...
nalezl jsem zatím pouze jednu aplikaci, která umí do HEVC (h.265) a je zdarma přes reklamu. Z výše uvedených aplikací to neumí do HEVC ani jedna!
Bohužel ta aplikace co jsem našel metodou pokus omyl ale zase nezachová Exif Zatím jsem napsal autorovi, tak uvidím.
pokud by někdo dokázal najít zdarma aplikaci iOS, která umí kompresi videa (S nějakým rozumným nastavením, jako je rozlišení, bitrate, případně velikost) zachovat v HEVC h265 (a ne to převést do H264) + zachovat i Exif, tak smekám! Jsem jedno velké ucho, a služebníček!
Ps: mám tu dva tipy na placené aplikace, které by to měly Po zaplacení dokázat, tedy nemám to zatím vyzkoušené, protože se mi zatím nechtělo platit - nevěřím, že takovou banalitu nějaká i ad aplikace (zobrazí reklamu)...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.