Nejste přihlášen/a.
Máme 2 děti. Uvažujeme si pořídit robotický vysavač konkrétně tento typ mnoho.cz/...
Nemáte někdo nějaké zkušenosti? Jaké by to pro nás mělo plusy a třeba mínusy?
Jaká je životnost takového vysavače?
Děkujeme
3x
K tomu vašemu výběru - já tu specifikaci moc neprohlížel. Porovnejte dva tři výrobky ve stejné cenové hladině a ono to bude asi plus minus všechno stejné. Já bych se klidně obešel bez té wifi funkce. Dcera ji má a využila ji prakticky akorát jednou,když se jí zdálo že robot nefungoval a po načtení WiFi jí robot přesně vypsal trasu kudy chodil
2x
Ty lepší vysavače si naskenují celý byt a pak jezdí postupně, můžete je poslat do konkrétní místnosti či uklidit na konkrétní místo, nebo jim naopak určitou část bytu v aplikaci jednoduše zakázat.
Připlatíte si sice nějakou tisícovku, ale nebudete litovat.
Od kolika Kč se takový vysavač dá koupit?
Nedaří se mi to na heurece vyfiltrovat.
Děkuji
Nic moc levnějšího se asi kupovat nevyplatí. TCL je jedna z nejprodávanějších značek elektroniky v USA i když je to samozřejmě Čína.
0x
Mám zkušenost pouze s robotickým vysavačem iRobot roomba. Jak píše @hanys, kupte nějaký bez vytírání.
0x
manželka chtěla tento - mironet.cz/...
po cca. 5ti měsících (možná kvůli mé neopatrné manipulaci?) reklamace a výměna základní jednotky, nyní dalších 4-5 měsíců v provozu cca. 2x týdně. Mokré NEBO suché - musí se vyměnit nádržka. Chtěl jsem toto, protože pokud je "vše v jednom", může se to zbytečně kazit...
Vysávání i utírání dle manželky ok, přechody prahů (mám lišty cca. 15mm) v pohodě.
Problém jsou dlouhé vlasy - to se namotá do kartáčů a musíte je otrhat či vystříhat - ale to manželka nedělá...
Máme lino, dlažbu, koberec "zátěžák".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.