Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smazané fotky v mobilu

Od: derekk odpovědí: 4 změna:
Dobrý den. Mám mobil samsung,android a podařilo se mi nedopatřením smazat všechny fotky z galerie samsung. Ale jsou uloženy v Google foto,tam se mi ale špatně prohlížejí,nevyhovuje mi to.Dají se nějakým způsobem přemístit do samsung galerie v mobilu?V Googlu se dají vybrat fotky a umístit do složky, ale ta se objeví jen tam.Poradi někdo jak na to?díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Všechny je v google foto vybrat (zaškrtnout) a dát z nabídky Stáhnout a určit cíl stažení v mobilu.

derekk
hodnocení

Položka stáhnout tam není.

No jo, není. Na Windows ano. Takže musíte na počítač anebo ty fotky zkopírovat do složky na Disk Google a sesynchronizovat ji s počítačem. Nebo jsou tam možnosti sdílení, tak zkusit něco z toho, ale ne mailem. Spíše sdílením nablízko BT, WiFi nebo tak.

Holt mobil není počítač, no...

hodnocení

0x

V xiaomi najedu na fotky (google foto)

Označím kterou chci / klik na tři tečky v pravo nahoře / stáhnout

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]