Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odblokování telefonu bez smazání dat

Od: fia® odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, je možné odblokovat gesto na telefonu aniž by se vymazala data z něj? Mám dcery telefon která bohužel nečekaně tragicky zemřela a nestačila mi dát kontakt na její kamarádku se kterou mně chtěla skamarádit. Přímo na simkartě kontakty nemá. Nemůžu se vyrovnat s její smrtí, chtěla bych pochopit co jí vedlo k sebevraždě, proto mně zajímají její poslední zprávy, co se jí honilo hlavou.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

trtr
hodnocení

1x
Zdravím, jestli je vše jak píšete, tak to je práce pro policii a její techniky!Mobil odevzdat(divím se, že jej nechtěli) a jakmile vše prošetří, tak jej dostanete i s obsahem zpět.
re4zon
A ted prosim tu o Karkulce.
fia®
hodnocení

Policie mi telefon předala spolu s taškou věcí které nechala na peróně než skočila pod vlak. Na odblokování jsem se jich ptala, prý oni to neumí, že se mám obrátit na operátora. Což je blbost, zřejmě tomu nerozumí, nejedná se přece o simkartu ale o telefon.

hodnocení

1x
Možná má někde poznačeno jméno a heslo ke Google účtu, kde je tel. zeznam pravděpodobně zazálohován.

hodnocení

0x

o jaký teleofn se jedna

fia®
hodnocení

Huawei,model MAR -LX 1A
trtr
Zdravím, kontaktoval bych zastoupení pro Huawei ČR,tam budou vědět, který servis odblokuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]