Dobrý den, mám problém se 3 roky starou televizi Samsung. Po 20minutach se vypla a neustále se pokouší sama zapnout, ale jen se objeví logo a opět se vypne. Zkusil jsem jí i na celý den odpojit od napájení, ale žádná změna. Nevíte, v čem může být problém a zda se vyplatí jí ještě opravovat? Děkuji
Zkusit aktualizaci software televize, u některých to jde přes USB port. Nepíšeš typ, dalo by se případně něco vyhledat. Tři roky je krátká doba na poruchu.. Nemáš připojištění-prodloužení záruky?
Je vyloučeno, že by zlobil ovladač? Zkuste ho po zapnutí zakrýt. Nebo se kamerou mobilu podívat, zda vysílací IR led stále nebliká. Taká z ní vše odpojte (přehrávač, USB disk..).
daphi*
Odzkoušeno, vše odpojeno, ovladače uklizené v šuplíku a televize se chová stejně.
Měl jsem podobný problém u televize sencor,po půlhodině se vypla,nepomohlo dát do továrního nastavení apod.V servisu vyměnili základní desku a TV jede dál,neplatil jsem nic měl jsem zaplacenou prodlouženou záruku,takže vše hradila pojištovna,odvoz ,opravu i zpětně dovoz domů.Už jsem ji taky chtěl vyhodit měla 4,5roků a málem jsem zapomněl že jsem si připlatil za delší záruku.
Poradím primitivní amatérskou diagnostiku. Otevřete jí a zahřejte kondenzátory zdroje fénem. Jestli se tím vypínání změní, můžete je vyměnit i bez měření a televize bude dál fungovat. Jestl se nic nezmění, tak vyžaduje odborný servis.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.