Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny,
stala se mi nějaká zvláštní věc, kterou si nedokážu vysvětlit. Včera jsem zapojil nový PC do zásuvky na druhé straně místnosti, a v tu samou chvíli, set-top box dvakrát bliknul z černé obrazovky do normálního TV vysílání a zobrazila se potom hláška "Není signál". Nyní jsem zkusil vzít set-top box z druhé místnosti, abych zkusil zjistit zda neodešla krabička. Druhý box najel úplně v pohodě, a tak jsem vyloučil kabelové, HDMI a samotné poškození boxu. Tak jsem ještě zkusil ten první problémový box napojit ve vedlejší místnosti a on tam v pohodě najel i s veškerým nastavením. Takže mi jdou oba dva, HDMI je ok, TV jsou ok, kabely jsou ok, ale jeden v druhé místnosti nechce naskočit a vůbec nechápu proč.
Díky všem za odpovědi a případnou pomoc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.