Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych poradit ohledně mého telefonu. Vyměnil jsem v Iphonu baterii za novou a po spuštění mi to hlásí viz obrázek. Nevíte co s tím? Děkuji
Dobrý den, skoro to vypadá, že by se měl mobil připojit k PC a tam v prohlížeči zajít na tu stránku Apple (obnova), kterou tam máte uvedenou a tam zřejmě bude nějaký další postup. Zdravím!
gary - když propojíte PC a mobil, tak se nic neděje? Ani, když mobil po spojení s PC zapnete (nebo vypnete)? Jestli jste něco uvnitř mobilu při výměně baterie poškodil nebo jestli tam byla závada již dříve nemohu vědět.
gary - to já nevím, ale Apple není levná noname firma (přesně naopak), tak si myslím, že toto mají "ošéfováno".
No ale když odpojím kabel od nabíječky tak Iphone zhasne a v počítači po zapnutí se neobjeví a ani telefon nenaběhne. Tak je asi něco špatně, jestli není špatná deska.
A je možné, že když tam je neoriginální baterie, tak to může tuto hlášku ukázat a prostě Iphone se nezapne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.