Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak spustit Iphone

Od: gary odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chtěl bych poradit ohledně mého telefonu. Vyměnil jsem v Iphonu baterii za novou a po spuštění mi to hlásí viz obrázek. Nevíte co s tím? Děkuji

Jak spustit Iphone

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, skoro to vypadá, že by se měl mobil připojit k PC a tam v prohlížeči zajít na tu stránku Apple (obnova), kterou tam máte uvedenou a tam zřejmě bude nějaký další postup. Zdravím!

doplněno 06.02.23 09:57:

gary - když propojíte PC a mobil, tak se nic neděje? Ani, když mobil po spojení s PC zapnete (nebo vypnete)? Jestli jste něco uvnitř mobilu při výměně baterie poškodil nebo jestli tam byla závada již dříve nemohu vědět.

doplněno 06.02.23 11:00:

gary - to já nevím, ale Apple není levná noname firma (přesně naopak), tak si myslím, že toto mají "ošéfováno".

tj
hodnocení

2x
Nekompatibilní baterie, nebo jste ji špatně zapojil (telefon nedokáže zjistit, jestli je baterie přítomna, nabitá). Nechápu, proč po výměně baterie by mělo být nutné dělat obnovu systému.

gary
hodnocení

No ale když odpojím kabel od nabíječky tak Iphone zhasne a v počítači po zapnutí se neobjeví a ani telefon nenaběhne. Tak je asi něco špatně, jestli není špatná deska.

doplněno 06.02.23 10:53:

A je možné, že když tam je neoriginální baterie, tak to může tuto hlášku ukázat a prostě Iphone se nezapne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]