Dobrý den, mám problém se susickou Beko. Problém je takový, že když se nastaví program, displej normálně ukáže čas, jak dlouho to bude trvat a následně sušičku spustím, tak se čas spustí a ubíhá ale otáčení je jen občasné. Filtr je vyčištěný. Sušičku mám dva roky a problémy začaly až nyní, tak si nevím vůbec rady čím by to mohlo být, nemá někdo stejný problém? Případně děkuji za rady a tipy. Je mi jasné, že nakonec budu volat opraváře ale potřebujeme narychlo usušit pár věcí.
Nepíšete typ sušičky. Moderní sušičky mají uvnitř čidlo vlhkosti. Pokud suška přejde na "čechrací" sem tam převalení, tak to může znamenat, že si "myslí", že prádlo je suché. To čidlo bývají dvě kovové elektrody zevnitř dole u dvířek, můžete je zkusit očistit. Ale spíš bude problém třeba v připojení toho čidla, nebo v elektronice.
davidm*
Trochu jsem čidlo utřel a zase chvíli jde normálně , tak snad
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.