Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sušička se tváří jako spuštěná

Od: davidm* odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, mám problém se susickou Beko. Problém je takový, že když se nastaví program, displej normálně ukáže čas, jak dlouho to bude trvat a následně sušičku spustím, tak se čas spustí a ubíhá ale otáčení je jen občasné. Filtr je vyčištěný. Sušičku mám dva roky a problémy začaly až nyní, tak si nevím vůbec rady čím by to mohlo být, nemá někdo stejný problém? Případně děkuji za rady a tipy. Je mi jasné, že nakonec budu volat opraváře ale potřebujeme narychlo usušit pár věcí.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Nepíšete typ sušičky. Moderní sušičky mají uvnitř čidlo vlhkosti. Pokud suška přejde na "čechrací" sem tam převalení, tak to může znamenat, že si "myslí", že prádlo je suché. To čidlo bývají dvě kovové elektrody zevnitř dole u dvířek, můžete je zkusit očistit. Ale spíš bude problém třeba v připojení toho čidla, nebo v elektronice.
davidm*
hodnocení

Trochu jsem čidlo utřel a zase chvíli jde normálně , tak snad

111®
hodnocení

0x

sice to není rada, spíš dotaz. A sušit normálně jste zapoměli

davidm*
hodnocení

Budu slušný ale poslední souvětí jste asi nečetl vy chytráku co?
No právě, ta poslední věta. Potřebujeme rychle něco usušit.
Co to usušit normálně, bez sušičky. To nejde?
davidm*
hodnocení

Právě, že nejde jinak co nebylo potřeba už visí :D

hodnocení

0x

nejspíše bude prasklý či spadlý řemen.

Když píše, že je občasné otáčení, tak asi nebude prasklý řemen. Možná by mohl být polevený, ale čert ví, jak to má Beko dělaný.
davidm*
hodnocení

Napadlo mě na to mrknout, přece jenom by to mělo být jednoduše viditelné

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]