Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tv zapnutá, kanál nastaven, ale nepřehrává

Od: liska5 odpovědí: 3 změna:

Tak jsem se těšila na Zázraky přírody, a nic! Ve 20 h zapnu setobox, rozsvítí se na něm zelená, tak druhým ovladačem obrazovku, na chvíli zmodrá, ale následně zčerná, jen uprostřed se točí malé kolečko, jakože nabírá a nabírá... Jak mačkám kanály, tradičně prvním ovladačem, objeví se název filmu, ale ten už proběhl v 17 hodin! Prostě ukazuje to jen názvy pořadů, jaké běžely odpoledne a pořád se jen točí a točí to malé kolečko uprostřed obrazovky. Nevíte, co s tím? Co zmáčknout? Nemůže to být někde mimo, když je tam ten vichr? Nemám satelit, nýbrž připojení po drátech zároveň s internetem. Wifina je v pořádku, to bych ani nemohla psát tento dotaz. Ještě je možné, že jsem na něco sáhla, na nějaký čudlík na ovladači a nějak jsem neúmyslně blokla pořady. V ovladačích jsou nové baterie. Prosím, poraďte!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

5x

vypnout STB ze zdi nechat 5 minut odpočinout , pak zapnout, zkontrolovat propoj STB-TV a zakusit spustit nebo znovu naladit

liska5
hodnocení

Hurrrrá! Jede to! Už jsem tuhle metodu dříve uplatnila, ale při jiné závadě. Tady mne to nenapadlo, když STB fungoval /zelená - červená/. Díky!

111®
05.02.23 09:04

není zač

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]