Dobrý den, nemáte někdo zkušenosti s touto venkovní anténou? Nebo nějaký tip na podobnou? Bydlím na vesnici, mám klasickou střešní anténu se zesilovačem a signál mám na většině kanálů skoro plný. Recenze na tuto v odkaze jsou převážně pozitivní, ale najde se i pár negativních. Jde mi o to aby měla dobrý příjem i na vesnici. datart.cz/...
Co tě vede k výměně klasické střešní antény za tuto hračku? Anténa na střeše by dost jistě chodila i bez zesilovače. Sám chytám v Krkonoších Prahu v bezvadné kvalitě a bez zesilovače.
krystof
Nechci ji měnit, jen mě zajímá jestli jsou tyhle použitelné. Jinak ta co mám na střeše zesilovač potřebuje, bez něj nechytne vůbec nic.
aby se to dalo posoudit je třeba vědět co je na střeše..ale to co chceě je furál a vněm kus ohnutýho drátu.Je rozdíl aktivní anténa a anténa se zesilovačem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.