Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vhodná aktivní anténa

Od: krystof odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, nemáte někdo zkušenosti s touto venkovní anténou? Nebo nějaký tip na podobnou? Bydlím na vesnici, mám klasickou střešní anténu se zesilovačem a signál mám na většině kanálů skoro plný. Recenze na tuto v odkaze jsou převážně pozitivní, ale najde se i pár negativních. Jde mi o to aby měla dobrý příjem i na vesnici.
datart.cz/...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Je úplně jedno, zda jsi na vesnici nebo ve městě.

Rozhodující je lokalite, kde přesně jsi v ČR, jak máš kolem sebe baráky nebo terén (hory, kopce) a kde jsou převaděče a vysílače DVB-T signálu.

To, co jsis vybral je tak akorát pro lidi z Prahy, kteří bydlí na Žižkově u vysílače.

111®
hodnocení

1x
Neni nad střešní. Ta co chces neni lepsi. Uz to ze prijima v 360szupnich rika ze he na hoiby.

111®
hodnocení

1x

tady si můžeš pohrát, zadat kde bydlíš, podívat ce jaký vysílač přijímáš, jak je daleko jaký je terén mapavysilacu.cz/...

hodnocení

1x

Co tě vede k výměně klasické střešní antény za tuto hračku? Anténa na střeše by dost jistě chodila i bez zesilovače. Sám chytám v Krkonoších Prahu v bezvadné kvalitě a bez zesilovače.

krystof
hodnocení

Nechci ji měnit, jen mě zajímá jestli jsou tyhle použitelné. Jinak ta co mám na střeše zesilovač potřebuje, bez něj nechytne vůbec nic.
111®

aby se to dalo posoudit je třeba vědět co je na střeše..ale to co chceě je furál a vněm kus ohnutýho drátu.Je rozdíl aktivní anténa a anténa se zesilovačem.

kmet
hodnocení

1x

Výrobně extrémně levná "univerzální" anténa na všechno, takže na nic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]